Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Pamela de Romania, pe Facebook: "Uita-mi buzele, priveste-ma in ochi"

Pamela de Romania stie ce-si doreste lumea, insa nu prea e de acord. Constienta ca mai toti barbatii ii privesc buzele cu patima (din motive evidente!), blonda s-a gandit sa mute centrul de interes mai sus. 

Desi este dorita de toata suflarea masculina din Romania, la care se adauga cativa italieni de-a dreptul pasionali, precum Miguel Alarcon, Simona Trasca nu reuseste, din motive greu de inteles, sa-si gaseasca jumatatea. Multi o privesc superficial, concentrandu-si atentia asupra calitatilor fizice, iar cei care sparg aceasta bariera superficiala nu reusesc decat sa-i franga inima.

Asa se face ca, pana si pe Facebook, Pamela de Romania trimite mesaje prin care indeamna la meditatie, insotite de cate o fotografie sugestiva: "Forget my Lips...Look Into My Eyes".

Si tactica pare a functiona, cel putin din punct de vedere statistic. Peste 370 de persoane au apreciat gestul frumoasei blonde, iar cativa fani, mai indrazneti, au postat comentarii fierbinti. Ai putea sa o privesti doar in ochi?

Vezi si...

O blonda celebra din Romania, acoperita cu sushi! Iti dai seama cine e?

foto: facebook.com

Recomandari