Căutare Live

Paul Walker, gest incredibil înainte de moarte. A cumpărat un inel de mii de dolari!

Mai sunt câteva săptămâni şi se împlinesc trei ani de la moartea fulgerătoare a lui Paul Walker, iar un adevăr secret abia acum iese la iveală! Cu ceva timp înainte să piară în accidentul de maşină, actorul mersese şi cumpărase un inel de logodnă în valoare de 9.000 de dolari

Mai sunt câteva săptămâni şi se împlinesc trei ani de la moartea fulgerătoare a lui Paul Walker, iar un adevăr secret abia acum iese la iveală! Cu ceva timp înainte să piară în accidentul de maşină, actorul mersese şi cumpărase un inel de logodnă în valoare de 9.000 de dolari.

Paul Walker nu era numai un actor excepţional, ci şi un om de calitate! La aproape trei ani de la moartea lui, un adevăr neştiut iese la iveală şi arată cine era cu adevărat.

În 2004, Kyle şi Kristen au avut prilejul de a-l întâlni pe Paul Walker într-un magazin de bijuterii. Cei doi soţi se aflau în acel moment în căutarea inelului de logodnă.

Kyle şi Kristen nu l-au recunoscut iniţial pe actor, însă în timp ce analizau bijuteriile au avut ocazia de a intra în vorbă cu acesta. La un moment dat, un inel de logodnă în valoare de 9.000 de euro le-a atras atenţia îndrăgostiţilor, care însă au plecat din magazin fără a-l cumpăra din cauză că nu aveau suficiente fonduri.

Citește continuarea pe SpyNews.ro.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Fanii lui Beyonce, furioși pe rețelele de socializare, după ce artista a "ratat" un premiu: "Nici n-aș ma...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri