Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Poze rare cu Prințesa Diana la plajă. Cum au surprins-o paparazzi înainte să se stingă din viață

Prințesa Diana, cunoscută și drept “prințesa inimilor”, un exemplu de frumusețe feminină și bunătate, a rămas în memoria tuturor.

Poze rare cu Prințesa Diana la plajă. Cum au surprins-o paparazzi înainte să se stingă din viață

hepta.ro

Frumoasa Prințesă Diana a fost fashion icon și activistă, devenind unul dintre cei mai influenți oameni ai secolului în care a trăit. O persoană simplă, cu o frumusețe naturală și o dragoste imensă pentru cei doi băieți ai ei cu Prințul Charles.

Până la moartea ei, prea puțini au cunoscut-o cu adevărat pe prințesa Diana de Wales așa cum era ea de fapt, cu gândurile și frământările ei. Multe detalii neștiute despre ea au ieșit la iveală abia după accidentul care i-a curmat viața, la 31 august 1997, când mașina în care aceasta și iubitul ei, Dodi Al-Fayed s-a răsturnat.

Chiar și după divorțul de Prințul Charles, frumoasa Diana a rămas în inimile tuturor ca fiind cea mai iubită prințesă, fiind cea care a făcut numeroase acte de caritate și s-a implicat pentru ajutorarea celor ce aveau nevoie de sprijin.

printesa diana la plaja

Deși i-a fost fidelă Prințului Charles pe perioada căsniciei lor, ea fost mereu urmărită de paparazzi, în încercarea de a fi surprinsă în cele mai jenante ipostaze. Paparazzi au fotografiat-o chiar și la plajă, ca mai apoi să se constate că unul dintre ei a declanșat accidentul în care ea a murit. Se spune că blițul uneia dintre camerele foto l-ar fi orbit pentru o clipă pe șoferul mașinii în care se afla, iar acesta a pierdut controlul volanului și mașina s-a izbit de un stâlp, într-un tunel.

printesa diana la plaja

Paparazzi au hărțuit-o și urmărit-o cu fiecare ocazie. Prințul Harry își amintește cum mama lui a fost urmărită de 30 de paparazzi pe motociclete, iar aceștia strigau la ea și îi adresau cuvinte înjositoare doar ca să obțină reacții de-ale ei în fotografii.

Recomandari