Live acumMireasa
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Pozele uitate ale Mădălinei Manole! Imaginile și vorbele fetei cu părul de foc au reapărut: „Am încercat de mai multe ori...”

Mădălina Manole s-a sinucis în anul 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. În urmă cu 17 ani, fata cu părul de foc era protagonista unui episod, care a ieșit la iveală de puțin timp.

Mădălina Manole s-a sinucis în anul 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. În urmă cu 17 ani, fata cu părul de foc era protagonista unui episod, care a ieșit la iveală de puțin timp.

Revista Viva! realiza în anul 2002 o ședință foto a cărei protagoniste a fost Mădălina Manole, ședință ce a fost însoțită de către un interviu în care regretata cântăreață a vorbit despre podoaba sa capilară și despre cum se pricopsise cu porecla de „fata cu părul de foc”.

„Podoaba mea capilară are o poveste interesantă. Aproape în toți anii de școală generală și de liceu am avut părul foarte scurt, o tunsoare băiețească. Abia la terminarea celor 12 clase am ajuns la performanța de a avea două frumoase cozi împletite. Apoi, cât timp am lucrat la Aeroportul Otopeni, o perioadă cam de patru ani, am încercat nenumărate tunsori și culori de păr, de la blond la brunet. Într-un final m-am hotărât la o nunață din gama roșcatului.”, spunea Mădălina Manole.

Regretata artistă vorbea despre relațiile sale cu băieții în adolescentă: „În copilărie am fost o puștoaică destul de dolofană, care stătea tot timpul cu nasul în frigider, spre disperarea părinților mei. Pe la 17 ani aveam deja 68 de kilograme, iar băieții mă întrebau mereu ce sport practic de sunt atât de dezvoltată. Așadar, răspunsul la întrebare este unul singur: îmi impun să nu mă ating de prea multe bunătăți. Excepție fac doar Sărbătorile, când nu mai țin cont de nimic și mănânc tot ce-mi poftește inima. Mi-am mai creat o regulă pe care încerc să nu o încalc: fac aproape în fiecare zi cam 40 de minute de gimnastică”, mărturisea Mădălina.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro