Căutare Live

Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg

După ce au apărut imaginile cu Laurențiu Reghecampf și presupusa iubită, aceasta face primele declarații despre scandalul divorțului în care este implicată. Ce spune Corina Bilcon” Caciuc despre relația pe care o are cu antrenorul și despre sarcină.

Corina “Bilcon” Caciuc a declarat că a fost “binecuvântată cu un copil”, iar Laurențiu Reghecampf va deveni tată.

Instagram/Anamaria Prodan Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan par să fi ajuns la capăt de drum. Cum scandalul divorțului a acaparat presa, iar antrenorul declară că depune actele de divorț, certitudinea unui final al casniciei dintre impresară și Reghecampf este din ce în ce mai mare. La pachet însă, cu declarațiile de divorț, au apărut și pozele în ipostaze tandre dintre antrenor și presupusa lui iubită.

Însă, nu doar fotografiile personale date presei au turnat benzină pe focul care arde intens, ci si zvonul că Laurențiu Reghecampf așteaptă să vin pe lume un copil, alături de cea care îi este amantă.

Primele declarații ale Corinei “Bilcon” Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Corina “Bilcon” Caciuc a declarat că a fost “binecuvântată cu un copil”, iar Laurențiu Reghecampf va deveni tată.

La capătul unei căsnicii care a durat mulți ani, Anamaria Prodan pare că nu vrea să renunțe sub nicio formă la legătura sa cu Reghecampf și declară că are un soț unic, perfect, dar în același timp “îl lasă să aleagă ce îl face fericit”.

La scurt timp după ce tabloidele vuiau, iar primele rânduri erau întotdeauna despre “presupusa amantă a lui Reghe”, Corina “Bilcon” Caciuc a ales să dea primele declarații despre relația pe care o are cu Reghecampf și despre sarcina sa.

De asemenea, iubita antrenorului a fost surprinsă pe stradă, în timp ce se ținea cu mâna de burtă. Imaginile vin să aprindă și mai tare "zvonurile" că Laurențiu Reghecampf ar putea avea un copil cu femeia mai tânără cu aproximativ 20 de ani, dar iată că acestea nu mai sunt zvonuri, ci o certitudine care vine din declarațiile Corinei.

”Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a declarat Corina “Bilcon” Caciuc pentru CanCan.

Citește și: Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA

Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al Universității din Craiova, în vârstă de 46 de ani, a declarat că a demarat procesul de divorț de impresara Anamaria Prodan. Cei doi au împreună o căsnicie de 13 ani, iar anul acesta și-au reînnoit jurămintele.

Iată că relația lor este în acest moment un butoi cu pulbere, flacăra era deja aprinsă încă de când apăreau zvonuri că între ei mariajul se clatină, iar mai apoi Laurențiu Reghecampf adeclarat că a depus actele de divorț.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole
Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Salma Hayek, decolteul abisal care a eclipsat toate vedetele prezente la eveniment.Cum a fost surprinsă actrița în compa...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri