Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

10.000 de euro pentru o noapte cu o asistentă TV de la noi! Un afacerist român a vrut-o neapărat și a pus banii pe masă

Un afacerist român, ieșit recent din închisoare, are o veche afinitate pentru fetele mondene de la noi. Așa că, la scurt timp după ce a respirat aerul libertății a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe bruneta lui preferată din București. 

Asistentă TV

Unul dintre afaceriștii români cu cel mai ridicat apetit sexual a suferit mult când a aflat că va petrece doi ani în închisoare. Zece mii de euro pentru un ”deranj” de-o noapte! Atât a primit o fostă asistentă TV de la un milionar pofticios.

Nu și-a executat toată pedeapsa, pentru că a angajat avocați buni care i-au obtinut eliberare condiționată după numai un an de stat după gratii. Odată ajuns acasă, acesta a vrut să-și ia revanșa pentru perioada în care nu s-a bucurat de viață așa cum doar lui îi plăcea, așa că și-a chemat-o acasă pe o fostă asistentă TV, bruneta lui preferată care-l zăpăcește de cap cu fiecare ocazie. Și nu au fost puține deloc, pentru că cei doi au un istoric ”murdărel” împreună.

Citește și: Ele au fost asistentele care ne-au încins nopțile la Xtra Night Show! Galerie foto interzisă cardiacilor

Numele afaceristului a cântărit mult într-un dosar de prostituție, dosar în care a apărut și numele asistentei în cauză. Reputația lor s-a pătat serios după acel scandal, dar anii au trecut, iar lumea a uitat de asta, normal.

Revenind la situația recentă, când a auzit cine o caută, bruneta nu a mai stat deloc pe gânduri și a zburat ca o căprioară către conacul lui, aflat în inima munților, și și-au dat frâu liber poftelor trupești. Când spunem că a zburat, nu a zburat la propriu, așa cum s-a mai întâmplat atunci când afaceristul a avut chef de o partidă de amor la înălțime și a închiriat un avion special pentru asta. Nu, de data asta bruneta a mers cu mașina trimisă de afacerist.

După o noapte albă în care s-au bucurat unul de altul, ca și cum ar fi fost ultima zi de libertate a afaceristului, bruneta a fost recompensată pe măsură. A primit 10.000 de euro și promisiunea că se vor revedea curând, au aflat sursele CIAO.RO.

Sursă: bzi.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro