Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Prinţul Harry şi Meghan Markle, protagoniști de seriale și documentare. Cei doi au anunțat că au semnat deja primul contract

Prinţul Harry şi Meghan Markle au semnat un contract de producție, urmând să facă mai multe documentare, lungmetraje, seriale şi programe pentru copii pentru Netflix.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, protagoniști de seriale și documentare

Hepta

Ducele şi ducesa de Sussex, care s-au mutat în California la începutul acestui an, au prezentat spre vânzare planuri pentru producţia de documentare şi programe de televiziune, semnând un acord cu Netflix, scrie revista Variety, citată de news.ro. Cuplul va face documentare, lungmetraje, seriale şi programe pentru copii.

"Viaţa noastră, ca independenţi, ne-a permis să înţelegem puterea spiritului uman: de curaj şi de nevoia de conectare", au spus Meghan şi Harry într-un comunicat.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, protagoniști de seriale și documentare. Cei doi au anunțat că au semnat deja primul contract

*Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în California; Foto: Hepta

Cuplul se va concentra pe diverse teme inspirate de poveşti care sunt apropiate de sufletul lor. Mai multe proiecte sunt deja în desfăşurare, inclusiv un serial documentar despre natură şi unul animat bazat pe femei considerate surse de inspiraţie.

Recomandari