Căutare Live

Producatorul "Hurt Locker" interzis la Oscar!

Pare incredibil, insa producatorul unuia dintre cele mai puternice filme candidate la Oscar a primit interdictie pentru seara statuetelor de aur.

Nicolas Chartier, producatorul filmului "Hurt Locker" nu va fi prezent duminica seara la ceremonia de decernare a Oscarurilor.

Lui i s-a interzis sa participe la marea gala in urma presiunilor la care i-ar fi supus pe membrii juriului.

Intr-un comunicat oficial se arata ca Nicolas Chartier a trimis inca de cateva saptamani bune emailuri catre membrii Academiei de Film, exprimandu-si rugamintea ca filmul sau sa fie tratat cu cea mai mare atentie.

"Domnul Chartier a trimis numeroase emailuri la membrii juriului, cerandu-le fatis sa aleaga filmul sau in detrimentul Avatar-ului", se arata in comunicat.

Partea cea mai grea de acum incolo urmeaza. In cazul in care The Hurt Locker va castiga premiul Oscar, producatorul sau nu va putea trai momentul la adevarata intensitate, fiind nevoit sa trimita pe altcineva in locul sau pentru a ridica ravnita statueta.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Colectia FairyTale Fashion lumineaza...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri