Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Provocatoare și fără inhibiții! Corina Bud și-a pus pe jar fanii cu ședință foto în bikini

Corina Bud este una dintre cele mai controversate vedete ale României. Lipsa de inhibiții a cântăreței nu mai reprezintă o noutate, iar ultimele fotografii ale acesteia depășesc ușor limita... admisă

Corina Bud și-a pus pe jar fanii cu ședință foto în bikini

Mândră de trupul ei aproape perfect, Corina nu se sfiește să pozeze în cele mai provocatoare ipostaze, iar de curând vedeta a repetat episoadele în care apărea acoperită de puține haine sau fără să poarte nimic.

Deși este mămică, artista se menține într-o formă de invidiat, iar acest lucru este evident, la o simplă privire a imaginilor pe care chiar ea le postează pe rețelele de socializare. Îmbrăcată doar în bikini și sutien, Corina s-a lăsat imortalizată în natură, în timp ce se bucură de beneficiile anotimpului cald.

Evident, reacțiile internauților nu au întârziat să apară, cele mai multe dintre mesajele primite de Corina Bid fiind favorabile. Au existat și voci care au condamnat-o pentru lipsa de inhibiții, dar prea puține față de valul de reacții favorabile, care, în mod cert, o fac pe vedetă să continue să pozeze în cele mai neașteptate moduri.

Recomandari