Căutare Live

Ramona Olaru s-a logodit cu iubitul Cătălin Cazacu. Cum arată inelul de logodnă inedit

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit. Cei doi tineri îndrăgostiți au dat vestea pe Instagram, acolo unde au postat și imaginea cu inelul de logodnă.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit. Cei doi tineri îndrăgostiți au dat vestea pe Instagram, acolo unde au postat și imaginea cu inelul de logodnă.

Ramona Olaru a spus ”DA” din toată inima. Asistenta de la Superneatza cu Răzvan și Dani s-a logodit cu iubitul ei, Cătălin Cazacu. Cei doi au o relație din octombrie 2021.

Ramona Olaru s-a logodit cu iubitul Cătălin Cazacu. Cum arată inelul de logodnă cu piatră mov

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit într-un cadru de vis, în Mykonos. Vecina de la Superneatza a pozat pe Instagram o fotografie cu inelul de logodnă.

Superba blondină stă cu spatele și privește peste umăr spre logodnicul ei, care o ține de mână. În toată splendoarea lui se vede inelul de logodnă, care are o piatră mare mov. Bijuteria spectaculoasă are și o mulțime de alte pietre strălucitoare, semn că tânărul Cătălin Cazacu nu s-a zgârcit când a ales-o.

Citește și: Ce scrie în buletinul Ramonei Olaru, vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani. Care e numele complet al asistentei TV

”Ok! Am spus DA! ❤️”, a sciris Ramona Olaru pe Instagram și mesajele cu felicitări au început să curgă. ”Nu chiar de bună voie, dar na, vedem ce iese”, a notat și Cătălin, în glumă.

În imagine, Ramona poartă o ținută albă, pălărie de paie și bijuterii cu scoici.

Ce relație are Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu

În urmă cu câteva luni, Ramona Olaru a discutat despre relația pe care o are cu mama iubtului ei. Se afla pe canapeaua de la Superneatza și îl avea în față pe Răzvan.

”Insistă (n.r. Cătălin Cazacu) să ne și mutăm acolo și i-am zis ”Niciodată în viața asta”. E frumos, dar dacă am venit și m-am stabilit la București doar nu... (...) I-am zis ”nu vii și cu o idee să mă mut și cu mama ta?! cum ar fi?!”.

Citește și: De ce au lipsit Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Superneatza cu Răzvan și Dani: ”Azi e o zi cum n-au mai fost”

Eu sunt împotriva acestei chestiuni, să ne mutăm cu părinții lui sau ai mei, în general. Ne ducem doar să mâncăm la mama sa, atât.”, a zis Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1.

Răzvan Simion i-a recomandat să fie mai atentă la ce spune că o aud vecinele: ”Să spună, ei știu că eu sunt foarte sinceră. Știi care este treaba cea mai importantă? Mama lui este aceeași zodie ca mine, născută la o zi diferență și câțiva ani. Suntem născute în același oraș, Vălenii de Munte.”

Mesajul îndurerat al fiului Annei Heche, după ce și-a pierdut mama. Vedeta a fost deconectată de la aparatele ce o ținea... Primele imagini cu Florin Salam după ce s-a scris că a murit. Reacția artistului la vestea înfiorătoare „Nu a murit nime...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x