Căutare Live

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au lăsat filmați ca doi îndrăgostiți, pe străduțele din Grecia. Cum au reacționat fanii

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au luat pe toată lumea prin surprindere după ce s-au lăsat filmați în ipostaze romantice, pe străduțele din Grecia. Iată ce videoclip a publicat prezentatoarea de la Neatza cu Răzvan și Dani în mediul online.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au luat pe toată lumea prin surprindere după ce s-au lăsat filmați în ipostaze romantice, pe străduțele din Grecia.

Antena 1 & Instagram

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii curioșilor, în ciuda speculațiilor apărute în presă în ultima perioadă.

Deși se scria că cei doi s-ar fi despărțit, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a negat orice zvon prin intermediul unui videoclip în care apare în ipostaze tandre alături de fostul motociclist, pe străduțele din Grecia.

Superba blondină a lipsit în ultimele zile de pe micile ecrane ale telespectatorilor pentru a plecat într-o vacanță cu mult soare alături de Cătălin Cazacu, bărbatul care a cucerit-o anul trecut cu felul carismatic și farmecul său.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, sărut plin de pasiune în vacanța din Grecia

Ramona Olaru este din ce în ce mai fericită în noua sa relație, chiar dacă au existat tot felul de zvonuri despre relația sa cu fostul motociclist. Se pare că asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin Cazacu, bărbatul alături de care își dorește să își întemeieze o familie în viitorul apropiat.

În ultima perioadă, frumoasa blondină nu a mai publicat imagini alături de iubitul său, lucru care i-a pus pe gânduri pe prietenii din mediul online.

Citește și: Ramona Olaru s-a fotografiat în intimitatea dormitorului, în brațele lui Cătălin Cazacu. Imaginea care i-a uimit pe fani

De curând, aceasta s-a decis să înlăture orice speculație a internauților și a publicat pe contul său de TikTok un videoclip în compania lui Cătălin Cazacu. Cei doi s-au lăsat filmați în timp ce se plimbau și se sărutau pasional pe străduțele din Grecia, semn că povestea lor de dragoste este una din ce în ce mai frumoasă.

Într-o fustă albă și un sutien minuscul, Ramona Olaru a impresionat cu frumusețea sa în timp ce se era îmbrățișată cu patos de iubitul său.

@ramonao Vacay mood! ❤️ @catalin_cazacu #hydra #island ♬ Ojuelegba - Wizkid

Postarea Ramonei Olaru a strâns mai bine de 9 mii de like-uri și foarte multe mesaje din partea utilizatorilor TikTok.

„Cât timp am lipsit? Mă bucur așa tare pentru tine, pentru voi”, „Ce îmi place să te văd fericită!”, „Super, ne lipsești de la Neatza”, „Sunteți minunați împreună! Să fiți fericiți și să vă iubiți mult” sau „Să rămâneți împreună!! Tare dragi îmi sunteți amândoi!!!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu

Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este una foarte serioasă, motiv pentru care asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani i-a cunoscut mama fostului motociclist. Aceasta a dezvăluit în cadrul emisiunii că relația sa cu viitoarea soacră este una foarte bună, dar nu s-ar muta niciodată la Timișoara, locul de unde este iubitul său.

”Insistă (n.r. Cătălin Cazacu) să ne și mutăm acolo și i-am zis ”Niciodată în viața asta”. E frumos, dar dacă am venit și m-am stabilit la București doar nu... (...) I-am zis ”nu vii și cu o idee să mă mut și cu mama ta?! cum ar fi?!”.

Citește și: Ramona Olaru și-a făcut o schimbare majoră de look. Cum arată asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani acum

Eu sunt împotriva acestei chestiuni, să ne mutăm cu părinții lui sau ai mei, în general. Ne ducem doar să mâncăm la mama sa, atât.”, a mărturisit Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1.

Pe el îl știe toată lumea, dar puțini știu cum arată fratele lui Radu Vâlcan, prezentatorul de la Insula Iubirii... Delia, traumele prin care a trecut în liceu din cauza aubuzurilor profesorilor. Ce detalii a dezvăluit celebra artistă...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x