Căutare Live

Ramona Olaru, surprinsă în timp ce se sărută cu Cătălin Cazacu. Reacția bărbatului după imaginile apărute în presă. Ce spune

Ramona Olaru a fost surprinsă de curând de paparazzi în timp ce săruta cu Cătălin Cazacu. Imediat după ce imaginile au împânzit internetul, bărbatul a făcut primele declarații despre legătura dintre cei doi.

Ramona Olaru a fost surprinsă de curând de paparazzi în timp ce săruta cu Cătălin Cazacu. Imediat după ce imaginile au împânzit internetul, bărbatul a făcut primele declarații despre legătura dintre cei doi.

Antena1/ Splash! Vedete la apă

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost surprinsă în tandrețuri cu Cătălin Cazacu. Cei doi erau foarte apropiați unul de celălalt, iar speculațiile unei posibile relații între cei doi ai apărut imediat.

Ce spune Cătălin Cazacu despre legătura cu Ramona Olaru. Ce legătură este, de fapt, între cei doi

La scurt timp, Cătălin Cazacu a făcut și primele declarații despre legătura pe care o are cu Ramona Olaru.

”Suntem, în primul rând, amici. Ca bărbat, și așa voi face totdeauna, nu voi vorbi despre relațiile mele. Nu am ce să spun prea multe despre situația noastră, noi, indiferent de ce se va întâmpla, vom rămâne amici, prieteni”, a mărturisit Cătălin Cazacu.

Iată că bărbatul susține că între ei nu ar fi vorba despre o relație de iubire, ci doar de o apropiere.

”Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi, dacă cineva urmărea să vadă putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri, ieșim împreună de multă vreme”, a spus Cătălin Cazacu pentru Fanatik.ro.

Acesta a fost surprins de imaginile care au apărut în presă, dar și despre zvonurile că ar forma un cuplu cu Ramona Olaru. Acesta a precizat că nu are în plan să aibă vreo relație serioasă de acum înainte.

“Nu mă așteptam să apară imagini cu mine și cu Ramona (...) Sunt burlac și intenționez să rămân burlac”, a mai adăugat el pentru sursa citată.

Cătălin Cazacu "intenționează să rămână burlac", semn că nu are gând să intre într-o relație sau să formeze o familie. De aici se înțelege că alături de Ramona Olaru nu are nicio legătură de acest fel, iar potrivit spuselor sale, sunt prieteni de multă vreme.

În imaginile publicate de SpyNews.ro, se vede clar că cei doi sunt foarte apropiați, ba chiar se sărută. Ar fi pentru prima dată când cei doi sunt surprinși în ipostaze tandre.

Cei doi au fost văzuți la Splash! Vedete la apă, el în calitate de concurent, ea în calitata de prezentatore. De-a lungul timpului, interacțiunile n-au fost puține nici în afara platourilor, asta pentru că au fost văzuți de câteva ori unul lângă celălalt, însă niciodată atât de apropiați.

Ramona Olaru a avut în trecut o relație cu actualul concurent de la Asia Express - Drumul Împăraților, Cuza.

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
fată cu mască de protecție împotriva coronavirusului
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

Ce spune Cuza despre despărțirea de Ramona Olaru. Motivul separării

Cuza a făcut mărturisiri despre despărțirea lui de Ramona Olaru. Artistul de la „Noaptea târziu” și-a spus părerea referitoare la motivul rupturii relației de aproape doi ani.

Ramona Olaru și Cuza de la „Noaptea târziu” au avut o relație intensă aproximativ doi ani. Recent, Cuza a făcut mărturisiri, în cadrul unui podcast, despre despărțirea de frumoasa vecină de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cuza spune că el și Ramona s-au despărțit din cauza faptului că aveau păreri diferite față de lucruri iar asta ducea la conflicte intense:

„Nepotrivire de caracter. Aveam viziuni diferite inclusiv despre masa asta. Eu nu-s narcisist. Nu mă îndrăgostesc de oameni ca mine. Mă îndrăgostesc de opusul meu. Fix asta a fost povestea. Efectiv aveam păreri diferite aproape în orice, lucru care a provocat conflicte. Nepotrivire de caracter și niște confruntări foarte intense din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până ne lua somnul”, a spus Cuza.

Tânărul de aproape 30 de ani a explicat că în continuare ține legătura cu Ramona, având în vedere că sunt colegi.

"Păstrăm legătura, suntem colegi, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor ca suferință a fost una puternică", a mai spus acesta.

Cuza a recunoscut că au fost momente în care și-a dorit să fie din nou cu Ramona, însă, fiind matur, a conștientizat că neînțelegerelie din cuplu le făceau amândurora mai mult rău decât bine.

Cuza a mărturisit că ține legătura cu toate fostele lui iubiri, în sensul că le face urări de sărbători și continuă să le poarte respect.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Celine Dion are probleme de sănătate. Prin ce trece celebra cântăreață și ce a fost nevoită să facă...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri