Căutare Live

Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat

Răzvan Simion și Dalaiana Răducan s-au numărat printre invitații de seamă de la botezul fiului lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost prezenți la botezul fiului lui Dnai Oțil

Instagram

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul, Pe Luca Tiego, iar apoi au petrecut într-un decor de basm. Daliana Răducan și Răzvan Simion au fost prezenți, firește, la eveniment. Cei doi au purtat ținute elegante.

Arhitecta și-a făcut apariția într-un costum în dungi, compus din pantaloni și sacou, cu un decolteu amplu.

Daliana Răducan și Răzvan Simion au strălucit împreună la botezul lui Luca Tiego, fiul lui Dani și al Gabrielei Oțil

Cei doi s-au fotografiat împreună la botezul micuțului Luca, iar imaginea a fost publicată pe rețelele sociale. e altfel, prima apariție publică a celor doi a fost la nunta lui Dnai Oțil cu Gabriela Prisăcariu, care a avut loc în luna mai.

Și părinții micuțului botezat au avut ținute deosebite. Proaspăta mămică și-a recăpătat silueta d einvidiat la scurt timp după naștere, așa că a putut purta un corset mula tși decoltat, peste care a adăugat un sacou roșu.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinții unui băiețel pe care l-au numit Luca Tiego.

La petrecerea de botez s-au aflat persoanele dragi din viața lui Dani și a soției lui.

Cum s-au cunoscut Daliana Răducan și Răzvan Simion

Daliana Răducan și Răzvan Simion au mărturisit că s-au cunoscut prin prisma profesiei de arhitect a frumoasei brunete:

„Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste. Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu magnetism”, au povestit cei doi, întrebați cum s-au cunoscut.

Daliana Răducan a dat detalii despre prima întâlnire romantică pe care a avut-o cu Răzvan Simion, mărturisind că în acele momente s-a temut să se expună, fiind o persoană discretă. Totuși, iubira a triumfat, iar cei doi au lăsat frâu liber sentimentelor.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Citește și: Ianca Simion, apariția elegantă care a atras toate privirile. Cât de frumoasă este fiica lui Răzvan Simion

Daliana Răudcan, mărturisiri despre începuturile relației cu Răzvan Simion

„Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a povestit Daliana Răducan, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Răzvan Simion, fotografia alături de iubita lui în vacanță, de ziua lui. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Daliana

Cine este Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion

Daliana Răducan este arhitectă, de un an formează un cuplu cu prezentatorul îndrăgitului matinal de la Antena 1 și are o relație apropiată cu fiica acestuia, Ianca Simion.

De mai mult eori, frumoasa brunetă și-a manifestat dragostea atât pentru Răzvan Simion, cât și pentru copiii săi, pe rețelele sociale.

Citește și: Răzvan Simion, ipostază tandră alături de iubita lui. Cum s-a fotografiat prezentatorul alături de Daliana Răducan

De ziua Iancăi Simion, Daliana Răducan a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. „Inimioara mea. Te iubesc”, i-a spus atunci arhitecta fiicei iubitului său.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Cum arată femeia care i-a dat arma încărcată lui Alec Baldwin, cu care acesta a împuscat accidental doi colegi de platou...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri