Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

Reacția lui Carmen de la Sălciua după ce Bianca Drăgușanu a atacat-o pe internet: "Nu mă cobor"

Carmen de la Sălciua a reacționat după ce Bianca Drăgușanu a criticat-o într-o serie de story-uri postate pe Instagram.

Carmen de la Sălciua a reacționat după ce Bianca Drăgușanu a criticat-o

Instagram

Fosta asistentă TV îi reproșa, unei cântărețe de muzică de petrecere al cărui nume nu-l dădea, că s-a fotografiat cu un om nevoiaș pentru a înduioșa opinia publică.

Blondina a numit-o ”penibilă cu diplomă”, ”cârtiță disperată” și i-a încurajat pe internauți să-i dea unfollow pe rețeaua de socializare menționată anterior.

De la ce a pornit scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua

Întregul scandal a pornit de la mai multe postări făcute de Carmen de la Sălciua cu Alexandra Bodi și soțul său, cei supranumiți ”împărații TikTok-ului”.

Artista a fost impresionată de modul în care ei trăiesc, așa că a decis să îi ajute cu alimente și alte lucruri de care aveau nevoie.

Citește și: Poze vechi cu Bianca Dragușanu când era asistenta lui Capatos la “Un show păcătos”

”Am intrat pe Tik Tok și o văd pe una amărâtă… Dar cu milioane de likeuri. O văd pe altă amărâtă care e cântăreață de muzică de petrecere, care s-a dus să se pozeze cu amărâta, ca să-și facă ea niște follow-uri și like-uri!

Băi, femeie, ești penibilă cu diplomă! Lasă femeia amărâtă în pace! Dați-i unfollow la cârtița asta disperată”, a afirmat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Citește și: Cine s-ar fi gândit?! Legătura surprinzătoare dintre Alex Velea și Carmen de la Sălciua. Artiștii au șocat pe toată lumea

Răspunsul lui Carmen de la Sălciua

Întrebată de fanii săi ce părere are despre criticile primite, Carmen a spus: ”Absolut nicio părere. Nu mă cobor la nivelul la care să am păreri despre oameni pe care nu-i cunosc și despre lipsa lor de ocupație criticându-i pe alții.

Eu am compasiune față de cei cu răutăți în suflet. Răutatea e o boală. E ca și cum ai lovi într-un om bolnav de cancer! Oamenii care știu cum sunt și cât valorează niciodată nu vor lovi în nimeni. Câinii latră ursu trece.”

Recomandari