Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Reacția lui Selly, după ce scrisoarea trimisă la Ministerul Educației a mobilizat tinerii din România

Cel mai cunscut vlogger din România, Selly, și-a propus să schimbe sistemul de învățământ din România. Sau cel puțin să încerce. Absolvent de liceu anul acesta, Andrei Șelaru a trimis Ministrului Educației o scrisoare deschisă cu câteva propuneri de modificări ale felului în care se face școală în România.

Reacția lui Selly, după ce scrisoarea trimisă la Ministerul Educației a mobilizat tinerii din România

Instagram/ Selly

Scrisoarea deschisă alcătuită de Selly se adresează premierului Ludovic Orban și Ministrului Educației, Monica Anisie, și conține câteva propuneri de schimbare la nivel de programă școlară, număr de ore petrecute de elevi la școală, precum și problema temelor pentru acasă și a meditațiilor.

„Numele meu este Andrei Șelaru, Selly, așa cum mă cunoaște publicul, am 19 ani și sunt creator de conținut de la vârsta de 11 ani. În toți acești ani, am căutat să evoluea constant, am muncit și mi-am atins cel mai important obiectiv: să trăiesc din ceea ce mă pasionează, să îmi fac treaba cu pasiune. În același timp, educația a fost importantă pentru mine și, în ciuda programului meu destul de aglomerat cu filmări și concerte, am acordat atenție studiului.”, este începutul scrisorii lui Selly. Vezi AICI textul integral al scrisorii lui Selly către Guvern.

Reacția lui Selly după ce scrisoarea sa către Guvern s-a viralizat

Cuvintele lui Selly nu au rămas fără reacție, deși Guvernul nu a confirmat vreo întrevedere cu vloggerul. Pe internet, scrisoarea vloggerului a ajuns virală.

”Lucrăm cu o programă școlară învechită. Lucrăm cu un sistem care nu e adaptam secolului 21 (...) Mă așteptam să existe multă susținere, dar a existat o susținere cum eu n-am mai văzut până acum la nimic din ceea ce am mai postat. Foarte mulți oameni care și-au pus speranța să se schimbe ceva, foarte multe comentarii. (...) Susținerea a fost uriașă, asta nu e o susținere pentru mine, ci o susținere pentru schimbarea învățământului”, a spus Selly.

Recomandari