Căutare Live

Rebeka, sora lui Pepe, a împlinit 18 ani. Cum arată tânăra și cine i-a cumpărat o mașină de majorat

Pepe se mândrește cu o soră superbă. Rebeka Pascu este blondă, pasionată de muzică și a împlinit recent 18 ani. De majoratul ei, ea fost răsfățată cu o mașină.

Pepe se mândrește cu o soră superbă. Rebeka Pascu este blondă, pasionată de muzică și a împlinit recent 18 ani. De majoratul ei, ea fost răsfățată cu o mașină

Antena 1

Rebeka Pascu și-a sărbătorit majoratul la un restaurant, alături de cele mai dragi persoane din viața ei. Tânăra a dezvăluit că au fost prezente 40 de persoane la petrecere.

Ce cadouri a primit Rebeka Pascu de ziua ei

Rebeka Pascu a fost răsfățată de ziua ei. Tânăra a împlinit 18 ani și a avut parte de o petrecere restrânsă, tinând cont de restricțiile aflate în vigoare.

Chiar dacă a primit multe cadouri, gestul bunicii sale a impresionat-o pe Rebeka. Aceasta a strâns bani și i-a dăruit o mașină, pe care sora lui Pepe speră să o conducă curând.

Citește și: Sora secretă a lui Pepe, dezvăluiri despre cântăreț. Cum arată aceasta și ce a avut să-i transmită fratelui ei

”Toate cadourile au fost frumoase, fiecare în parte. Am primit de toate. Și o mașinuță am primit, de la mamaie. Ea a pus acolo strop cu strop să îmi facă ceva frumos de ziua mea. Chiar apreciez fiecare gest din partea familiei mele și al prietenilor, al tuturor.”, a spus Rebeka.

Fata a dezvăluit că a făcut școala de șoferi și că urmează să dea sala: ”Învăț, daca nu iau din prima cred că mă apucă depresia.”

Ce relație are Rebeka Pascu cu Pepe

Rebeka Pascu este fiica lui Ion Pascu, tatăl lui Pepe, cu Mădălina. Femeia avea 20 de ani când s-a îndrăgostit de Ion Pascu, tatăl lui Pepe. Bărbatul avea 45 ani, era căsătorit şi tatăl a şase copii.

Însă, nimeni şi nimic nu a împiedicat-o pe Mădălina să îşi dorească să fie fericită alături de omul iubit: "L-am cunoscut într-o perioadă un un pic mai suparat, dar Ion, cum îl știe toata lumea, e genul de om care se face iubibil şi plăcut. Un om cu care ai ce să vorbești".

Mama Rebekăi a mai adăugat că ea și Ion Pascu au avut o poveste de iubire frumoasă, dar că și-ar fi dorit mai multă atenție pentru fiica sa.

Citește și: Ce mașină de lux conduce Pepe. Artistul are un bolid de minimum 100.000 de euro

Citește și
colaj delia
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii tu la poartă"
colaj gina pistol
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două
colaj de fotografii cu virgil iantu
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Mai multe articole
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților... Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au implicat într-o acțiune umanitară. Cum au fost surprinși alături de copiii lor...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri