Căutare Live

Regina Elisabeta a II-a, în pericol, după ce un bărbat s-a infiltrat printre gărzi. Cum a reușit și ce l-a dat de gol

Un bărbat a reușit să petreacă o noapte în Catelul Windsor, unde locuiește Regina Elisabeta, fără ca cineva să își dea aseama.

Un bărbat a reușit să petreacă o noapte în Catelul Windsor, unde locuiește Regina Elisabeta, fără ca cineva să își dea aseama.

Getty

Un intrus a reușit să pătrundă în Castelul Windsor și s-a infiltrat printre gărzile Reginei Elisabeta a II-a. Palatul desfășoară acum o anchetă în legătură cu incidentul, gărzile sunt interogate și imaginile de supraveghere sunt analizate.

Regina Elisabeta a II-a, în pericol, după ce un bărbat s-a infiltrat printre gărzi. Detaliul care l-a dat de gol

Un intrus deghizat în preot a reușit să pătrundă în Castelul Windsor pe 26 aprilie și a petrecut noaptea acolo, plecând cu doar câteva ore înainte ca Regina Elisabeta a II-a să se întoarcă acasă, potrivit Page Six.

„El a pus că se numește părintele Cruise și a pretins că este prieten cu părintele batalionului, reverendul Matt Coles. A fost invitat înăuntru și i s-a oferit ceva de mâncare în cantina ofițerilor”, a declarat o sursă pentru TalkTV.

Sursa a explicat că, în câteva ore, bărbatul „a băut cu ofițerii la bar” și a început să povestească despre viața sa, inclusiv despre faptul că a luptat în Irak.

„Spunea o mulțime de povești, iar băieții se bucurau de glumele lui și de câteva pahare”, a mai adăugat sursa. „Abia mai târziu, când a început să vorbească despre faptul că a lucrat ca pilot de teste cu scaune ejectabile și că i s-au înlocuit unele organe, băieții au început să devină suspicioși”.

Citește și: Gest controversat al Reginei Elisabeta. La brațul cui a apărut la slujba de pomenire a Prințului Philip

Se pare că gărzile nu au suspectat că ar fi fost ceva în neregulă cu acesta și autoritățile au fost alertate abia dimineața următoare. Cu doar trei ore înainte ca monarhul să se întoarcă la Castelul Windsor de la moșia ei din Sandringham, unde și-a sărbătorit ziua de naștere.

„Am primit un raport privind un intrus la Victoria Barracks din Sheet Street, Windsor, la ora 9:20 miercuri [27 aprilie]”, a confirmat un purtător de cuvânt al Thames Valley Police pentru Harper’s Bazaar. „Ofițerii s-au deplasat la fața locului și l-au scos pe intrus din cazarmă. Nu a fost necesară nicio altă acțiune”.

Palatul desfășoară acum o anchetă în legătură cu incidentul, gărzile sunt interogate și imaginile de supraveghere sunt analizate.

„Armata ia foarte în serios această bresă de securitate, care va fi investigată cu prioritate„, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării pentru revistă. „Acest incident face acum parte dintr-o anchetă în curs de desfășurare și ar fi nepotrivit să facem alte comentarii în acest moment”.

Citește și: Secretul Reginei Elisabeta pentru longevitate. Care este primul lucru pe care îl face dimineața

Aceasta nu este prima breșă de securitate care o pune în pericol pe Regina Elisabeta. Anul trecut, în dimineața zilei de Crăciun, un intrus a pătruns cu o arbaletă în Castelul Windsor, dar a fost arestat rapid. Se presupune că bărbatul ar fi folosit o frânghie pentru a escalada un gard metalic și pentru a intra în grădinile în care regina se afla în acel moment, alături de familie.

Vești îngrijorătoare despre Regina Elisabeta. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a suveranei

Regina Elisabata, care a împlinit recent 96 de ani, a avut un an greu, iar aparițiile sale au început să fie din ce în ce mai rare. Anul acesta, ea a întâmpinat mai multe probleme de sănătate care au determinat-o să renunțe la întâlnirile dese cu alți oficiali și să adopte conferințele online.

La începutul lui 2022, ea a fost diagnosticată cu Covid-19, iar într-o conferință video recentă, a mărturisit că se simte „foarte obosită și epuizată”, potrivit The Guardian. Iar acum, oficialii au venit cu vești noi.

Potrovit Skynews, în acest an, Regina Elisabeta a II-a nu va participa la petrecerile anuale din grădinile Palatului Buckingham și va fi reprezentată de alți membri ai familiei. Se pare că în ultima perioadă, monarhul s-a confruntat cu probleme de mobilitate care au obligat-o să se retragă de la unele evenimente.

Laurențiu Cazan, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Christina Aguilera, la Cerbul de Aur. „Mulți și-au bătut ... Cât de frumoasă s-a făcut fiica Iuliei Albu. Criticul de modă și-a lăsat fata să poarte machiaj: „Top model”...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x