Căutare Live

Regina Elisabeta a II-a își anulează toate întâlnirile, chiar în pragul Jubileului de Platină. Care e adevăratul motiv

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 ani, a anunțat că își anulează toate întâlnirile pe care le avea fizic din cauza unor probleme de sănătate.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 ani, a anunțat că își anulează toate întâlnirile pe care le avea fizic din cauza unor probleme de sănătate.

Profimedia

Regina Elisabeta a II-a renunță pentru o perioadă la întâlnirile pe care le avea și nu se va mai duce la evenimente din cauza unor probleme de mobilitate, așa cum le-au numit oficialii Casei Regale a Marii Britanii.

Chiar cu puțin timp înainte de Jubileul de Platină, Majestatea Sa a anunțat că nu va mai lua parte la toate întâlnirile sale oficiale. Declarația oficială publicată de la Buckingham Palace ilustrează că Regina renunță pentru o perioadă la îndatoririle ei de a ieși în public și de a fi prezentă la vizite și evenimente din cauza unor “probleme episodice de mobilitate”.

Citește și: Fiul Reginei Elisabeta a II-a a susținut primul discurs în Parlament. Prințul William, Prințul Charles și Camilla au rescris istoria Monarhiei Britanice

Regina Elisabeta a II-a nu va mai fi prezentă la următoarele evenimente

Prin urmare, Regina Elisabeta a II-a nu a fost prezentă la Deschiderea sesiunii Parlamentului care a avut loc marți, 10 mai 2022 pentru că așa au sfătuit-o medicii. Cel care o va înlocui pe Majestatea Sa la toate evenimentele și îndatoririle pe care le avea va fi Prințul Charles.

Citește și: Secretul Reginei Elisabeta pentru longevitate. Care este primul lucru pe care îl face dimineața

Fiul Reginei Elisabeta a II-a va prelua responsabilitățile mamei sale în ceea ce privește vizitele și evenimentele până când starea ei de sănătate se va îmbunătăți.

“La cererea Majestății Sale și cu acordul autorităților specializate, Prințul de Wales va citi discursul Reginei în numele ei, în timp ce și Ducele de Cambridge va fi de față”, scrie noul comunicat publicat de Palatul Buckingham.

În februarie 2022, Regina Elisabeta a II-a a fost diagnosticată cu Covid-19 și se pare că de atunci starea ei de sănătatea a fost precară de mai multe ori. Chiar dacă Prințul Charles, în vârstă de 73 ani, a mărturisit că mama lui se simte mai bine în luna martie, se pare că Majestea Sa se confruntă cu noi probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate.

Citește și: Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a început cu un spectacol ecvestru. Tom Cruise și Helen Mirren au fost prezenți la eveniment

Se pare că un alt simptom al infectării cu Covid-19 sau chiar un efect advers ce apare după boală este mobilitatea la persoanele în vârstă. În aprilie, Regina Marii Britanii a povestit că după toată experiența cu coronavirus se simte foarte obosită, potrivit Page Six.

Regina Elisabeta a II-a încearcă să se recupereze până în luna iunie când va avea loc Jubileu de Platină. Până atunci, Majestea Sa speră să fie pregătită pentru eveniment și să aibă aprobarea medicilor săi de a participa.

Jubileul de Platină, în luna iunie

În fiecare vară, în grădinile Palatului Buckingham au loc până la trei petreceri, precum și una la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh.

Petrecerile în grădină reprezintă o parte importantă a calendarului Familiei Regale, iar participanții din acest an vor fi, fără îndoială, dezamăgiți să nu o vadă pe Regina.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, în pericol, după ce un bărbat s-a infiltrat printre gărzi. Cum a reușit și ce l-a dat de gol

Petrecerile au fost, din păcate, anulate în 2020 și 2021 din cauza pandemiei, dar în acest an, Casa regală așteaptă cu nerăbdare să primească oaspeții la Palatul Buckingham și Palatul Holyroodhouse.Evenimentele din acest an, care vor sărbători și Jubileul de platină al Reginei, sunt:

• Palatul Buckingham - 11 mai
• Palatul Buckingham - 18 mai
• Palatul Buckingham - 25 mai
• Palatul Holyroodhouse - 29 iunie

Mama lui Gabi Bădălău, reacție furibundă după zvonul că Bianca Drăgușanu este însărcinată. Dezvăluiri din intimitatea ca... Pentru ce sumă de bani a vândut Gabi Bădălău casa în care a locuit alături de fosta soție, Claudia Pătrășcanu...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x