Căutare Live

Regina Letizia a fost fotografiată recent în Madrid. Ținuta ei ascunde un secret bine păstrat

Regina Letizia, soția Regelui Felipe al Spaniei, a atras din nou toate privirile asupra sa după ce a apărut la un eveniment organizat la Palatul Regal din Madrid.

Regina Letizia i-a fost alături soțului ei, Regele Felipe cu ocazia vizitei Președintelui Chile, Sebastian Pinera la Palatul Regal

Getty Images

Regina Letizia a purtat ținuta, o rochie vintage Valentino, la un eveniment desfășurat la Palatul Regal din Madrid. Se crede că decizia de a reutiliza una dintre vechile haine ale Reginei Sofiei a venit în concordanță cu abordarea ei mai amplă a modei, una mai durabilă decât, de exemplu, cea a Ducesei de Cambridge, scrie express.co.uk.

Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977.

Vezi imagini cu Regina Letizia AICI!

De ce a fost nevoită Roxana Vancea să renunțe la sport, la scurt timp de la nașterea fiului său: „E din ce în ce mai bin... Laura Cosoi s-a lăsat fotografiată goală în vacanță, însărcinată în 5 luni. Cum au reacționat fanii când au văzut-o...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x