Antena Căutare

Roberto Cavalli a murit. Cine a fost alături de celebrul creator de modă până la ultima suflare

Roberto Cavalli a murit la vârsta de 83 de ani. Vestea că celebrul creator de modă a fost dată în cursul zilei de vineri, 12 aprilie 2024. Se pare că acesta a avut alături o persoană dragă până la ultima suflare.

Colaj cu Roberto Cavalli în două ipostaze diferite Galerie
Roberto Cavalli a murit la vârsta de 83 de ani | gettyimages.com

Vestea care a adus doliu în Italia! Roberto Cavalli s-a stins din viață în locuința lui din Florența, după o perioadă lungă de suferință. Celebrul creator de modă s-a luptat cu o boală cumplită care l-a răpus.

Anunțul trist a fost făcut de echipa designerului pe contul de Instagram. Mesajul transmis în mediul online a luat pe toată lumea prin surprindere. Moartea lui Roberto Cavalli a lăsat un gol imens în industria modei și în inimile celor care l-au privit cu admirație.

Starea de sănătate a creatorului de modă s-a agravat în ultima perioadă. Acesta și-a dat ultima suflare în casa lui din Florența. În ultimele momente de viață, Roberto Cavalli a avut alături de el o persoană foarte importantă.

Citește și: Cât ar costa un sejur de trei nopți de Crăciun sau de Revelion la pensiunea mamei regretatului Răzvan Ciobanu

„Dragă Roberto, poate că nu mai ești fizic aici cu noi, dar știu că îți voi simți spiritul alături de mine mereu. Este cea mai mare onoare a carierei mele să lucrez sub moștenirea ta și să creez pentru brandul pe care l-ai fondat cu atâta viziune și stil. Odihnește-te în pace, îți vom simți lipsa și ești iubit de atât de mulți încât numele tău va continua să fie un far de inspirație pentru ceilalți și mai ales pentru mine”, a scris cineva din echipa acestuia pe rețelele sociale.

Roberto Cavalli s-a stins din viață la 83 de ani. Sandra, soția designerului în vârstă de 38 de ani, a rămas lângă partenerul său până în ultimele momente

Roberto Cavalli a iubit-o foarte mult pe Sandra Nilsson, actuala lui parteneră mai tânără cu 45 de ani decât el. Superba brunetă cu ochii de un albastru senzațional a stat alături de creatorul de modă până la ultima suflare.

Sandra a fost sprijinul creatorului de modă în ultimii 15 ani. De altfel, Roberto Cavalli a lăsat în urmă o mulțime de capodopere și șase copii. Cel mai mic fiul al acestuia pe nume Giorgio are doar un an.

Creațiile lui Roberto Cavalli au fost purtate de nume mari de la Hollywood. Pentru ce vedete a lucrat cu multă pasiune creatorul de modă

Roberto Cavalli a avut o viață amoroasă tumultuoasă, însă cariera de succes pe care a avut-o l-a făcut să uite de eșecurile în dragoste. Creatorul de modă s-a făcut rapid cunoscut în rândul vedetelor internaționale cu creațiile sale spectaculoase.

Printre cei care au apelat la ajutorul designerului pentru a păși pe covorul roșu în cele mai fabuloase piese vestimentare se numără Victoria Beckham, Jennifer Lopez și Kim Kardashian. De asemenea, acesta a realizat capodopere și pentru nume precum Brigitte Bardot sau Sophia Loren în anii 1970.

Citește și: Marc Jacobs și-a făcut un lifting facial, la 58 de ani. Creatorul de modă a publicat poze cu tot capul bandajat. "Nu e o rușine"

Roberto Cavalli a fost un iubitor al artei, dedicându-și întreaga viață modei. Designerul a iubit mașinile Ferrari, cămășile mulate și larg deschide în jurul pieptului bronzat, dar și trabucurile mari.

Ronald Gavril și Anamaria Prodan, sărut pătimaș sub ochii fanilor. Ipostaza tandră în care puțini au avut ocazia să-i va... Imagini din noua casă a Oanei Radu. Cum arată locuința de lux a artistei. Fanii au fost fascinați când au văzut ce are p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x