Rolul secret pe care Kate Middleton îl are în Familia Regală Britanică. Puțini știu asta despre Ducesă

Kate Middleton este una dintre cele mai active figuri regale, mamă de trei, dar dincolo de acestea, Ducesa de Cambridge are și un alt rol în Familia Regală Britanică.

Ducesa Kate Middleton este pasionată de fotografie și se bucură din plin de hobby-ul ei

Getty Images

Palatul Kensington împărtășește adesea imagini pentru a marca evenimentele importante din cadrul Familiei Regale Britanice cum ar fi zilele de naștere. De cele mai multe ori fotografiile sunt făcute chiar de Kate, mai ales când vine vorba despre capturile cu Prinții George, Louis și Prințesa Charlotte.

Dar se pare că Ducesa Kate este, de multe ori, fotograful desemnat al familiei regale mai largi.

Citește și: Înmormântarea Prințului Philip. Gestul tandru făcut de Kate Middleton față de Prințul Charles după slujba funerară

A treia săptămână din luna aprilie, în memoria Prințului Philip, Palatul Buckingham a lansat o imagine încântătoare cu Regina Elisabeta a II-a, Ducele de Edinburgh și cei șapte strănepoți ai săi.

În aceeași perioadă, Mike Tindall a postat o fotografie minunată care o arăta pe fiica sa, Mia, lângă Prințul Philip. Cei doi par să se distreze de minune în timp ce se pregăsesc să savureze diferite feluri de mâncare. Bineînțeles, Kate este cea care a imortalizat momentul.

Se pare că Ducesa de Cambridge nu se simte în largul ei doar când îi fotografiază pe cei mici și pe soțul său, Prințul William, ci și pe ceilalți membri ai Familiei Regale Britanice. Astfel, care se bucură din plin de hobby-ul ei.

Citește și: Decizia banală care i-a schimbat complet viitorul lui Kate Middleton. Care a fost momentul în care a luat-o

Ce studii are Kate Middleton

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a urmat cursurile Universității St Andrew's, studiind Istoria Artei. Și Prințul William frecventa aceleași cursuri, însă la scurt timp a renunțat. Se pare că tocmai Kate este cea care l-a convins să-și schimbe specializare, după ce tânărul Prinț a fost la un pas să renunțe.

Kate a urmat și un alt curs. În timpul unei vizite la UCL, Ducesa a dezvăluit: ”Am început să învăț Psihologie la St Andrew's, în același timp cu Istoria Artelor. A fost cam mult, dar cu adevărat interesant”.

Înainte de această instituție, soția Prințului William fusese acceptată la Universitatea din Edinburgh, conform lui Jasper Selwyn, consilierul său de la internatul din Anglia.

Citește și: Colecție de imagini impresionante din copilăria familiei Regale, din Mare Britanie. Puțini au avut ocazia să-i vadă așa

Cu toate acestea, se spune că tânăra Kate s-a răzgândit în ultimul moment și, nehotărâtă fiind, a ales să stea un an acasă înainte să își continue studiile. În cele din urmă, a optat pentru a frecventa cursurile Universității St Andrews, unde știa că Prințul William învăța.

Motivul pentru care Kate Middleton a făcut această schimbare nu a fost niciodată dezvăluit.

Ultimele știri