Romică Țociu are un nepoțel adorabil. Cum arată micuțul Philip, la vârsta de doi ani

Romică Țociu este cel mai fericit de când este și bunic. Philip a împlinit doi ani anul acesta, în mai 2021, iar Romică și Nicoleta Țociu, bunicii lui, au postat fotografii cu băiețelul de ziua lui și nu numai.

Romică Țociu are un nepoțel adorabil. Philip a împlinit în 2021 doi ani

Hepta

Philip este nepoțelul lui Romică Țociu și al Nicoletei Țociu, și amândoi bunicii sunt fericiți ori de câte ori îl văd pe micuț. Nicoleta Țociu a postat pe 20 mai 2021 o fotografie cu Philip, de ziua lui, și a scris un mesaj plin de iubire pentru el.

"La mulți ani, dragostea noastră de copil! Parcă ieri deschideai pentru prima oară ochișorii, iar astăzi faci deja 2 ani. Te iubim cu tot sufletul!", a scris Nicoleta Țociu pe Facebook.

Și Romică Țociu este cel mai fericit de când a devenit bunicul lui Philip. Actorul a postat o fotografie cu Philip pe Instagram, de Paște, când băiețelul purta urechi de iepuraș din pluș pe cap și avea ouă roșii în mâini. Și Romică Țociu a purtat, atunci, urechi de iepuraș. La descriere, acesta a scris: "Nepoțelu' și Bunelu' vă urează Paște Fericit".

Romică Țociu și-a însurat fiul și și-a botezat nepotul în aceeași zi

Romică Ţociu a avut două evenimente importante în 2019. Fiul comendiantului, Cătălin Țociu, s-a însurat cu logodnica lui, Ligia, iar copilașul lor, Philip Ioan, a fost botezat când avea trei luni și jumătate. Romică Ţociu a avut 300 de invitați la botezul nepotului, a relatat atunci Acces Direct în exlusivitate. Creștinarea lui Philip Ioan a fost un moment emoționant pentru toată lumea.

"L-am văzut acolo, dezbrăcat, părintele a fost foarte drăguț și nu l-a băgat cu capul de tot. A bâzâit puțin, dar în rest a fost cel mai cuminte copil", a declarat atunci Romică Țociu pentru Acces Direct.

"Sunt foarte emoționată, este ca și cum aș fi botezat copilul meu, așa m-am simțit", a declarat Nicoleta Țociu.

Romică Țociu, invitat la Hello Chef, în episodul 4

Romică Țociu a fost și invitatul Roxanei Blenche, în episodul 4 al show-ului culinar Hello Chef. Chef Roxana Blenche a pregătit atunci, împreună cu invitatul ei, ruladă din piept de pui umplută cu brânză telemea și salvie învelită în prosciutto, servită cu piure de ciuperci sote, conopidă sote, chips de salvie, sos de telemea de capră, iar la desert, tartă cu cremă de lămâie și bezea elvețiană. Cum era de așteptat, cu un așa invitat, s-a lăsat cu veselie în bucătărie.

Citește și: Tartă cu cremă de lămâie, rețeta lui chef Roxana Blenche, la Hello Chef. Romică Ţociu, invitatul ediției

Chef Roxana Blenche și Romică Țociu s-au apucat de gătit cu zâmbetul pe buze. Romică Țociu i-a spus din start bucătarului că „este un fan mâncărică, după cum se și observă", apoi, din câteva mișcări magice, Chef Roxana Blenche a pus ingredientele pe masă. Preparatele, ca de obicei, au ieșit excepțional.

Citește și: Adriana Trandafir şi Romică Țociu au câștigat cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! Finala, lider de audienţă

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri