Ruby, incredibil de sexy într-un costum de baie minuscul! Cum s-a fotografiat vedeta pe insulele din Grecia! | Foto

Ruby se bucură de câteva zile de soarele puternic și strălucitor din Grecia, alături de cei mai apropiați prieteni. Frumoasa cântăreață își ține mereu fanii la curent cu tot ce se petrece în viața ei, iar acum postează imagini de senzație din vacanța de vis.

Ruby

Ruby încântă privirile tuturor și face senzație pe insulele din Grecia! Imaginile fierbinți cu vedeta, în cel mai sexy costum de baie, stârnec imaginația bărbaților.

În ultima sa postare de pe Instagram, Ruby își evidețiază trupul perfect, acoperit de tatuaje și un bronz ciocolatiu. Costumul de baie ales este format din două piese, de culoare neagră și cât mai simplist. Cu toate acestea, materialul se mulează excelent pe formele voluptoase ale artistei, spre încântarea bărbaților care nu pot să nu admire frumusețea cântăreței.

Viorica de la Clejani tună și fulgeră, după ce s-a demonstrat că Margherita a condus drogată. Mesajul controversat al cântăreței

Bruneta face și o glumă în postarea sa, în prima poză fiind un cadru artistic, cu picături de apă în aer, surprinse instant de camera foto, iar în cea de-a doua fotografie toți stropii de apă i-au intrat în ochi, „stricând” poza.

„Instagram VS Realitate”, a descris artista postarea sa, făcând referire la unul dintre cele mai populare trenduri de pe rețelele de socializare.

Ruby se plimbă pe plajele fine cu nisip auriu, stă la soare, ia masa la terase cu specific grecesc și se bucură de momentele de liniște alături de cei dragi. Urmăritorii săi de pe Internet se bucură alături de artistă de priveliștile pe care insula le oferă și nu se sfiesc să-i transmită gândurile lor în comentarii.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri