Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

S-a pozat așa, dar nimeni nu a recunoscut-o. Antonia a reușit să-și inducă fanii în eroare

Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară, dar se numără și printre artistele care își țin mereu fanii în legătură cu ceea ce se întâmplă în viața lor.

Antonia a publicat o imagine în care apare deghizată, machiată și cu perucă, o poză pe care dacă o vezi și nu știi cine a publicat-o, nu ai cum să-ți dai seama despre cine este vorba.

Instagram

Recent, pentru că sărbătoarea de Halloween se apropie cu pași repezi, Antonia a publicat o imagine în care apare deghizată, machiată și cu perucă, o poză pe care dacă o vezi și nu știi cine a publicat-o, nu ai cum să îți dai seama despre cine este vorba.

Antonia și-a pus în valoare fizicul și fanii au fost încântați

Chiar și așa, transformată total, Antonia și-a pus în valoare atuurile fizice. Aceasta a apărut îmbrăcată într-un cosert negru, care îi scoate în evidență bustul voluptos.

Citește și: Denise Iacobescu, mama Antoniei, superbă la 53 de ani. Cât de bine arată într-o rochie scurtă, verde și mulată

Fanii au fost extrem de încântați de transformare, iar ce care au văzut-o, au spus că pur și simplu o adoră pe frumoasa cântăreață.

"Fața întunecată a frumuseții tale", a fost un comentariu pe care un fan l-a lăsat în secțiunea de comentarii.


Recomandari