Căutare Live

Salma Hayek, apreciată pentru silueta ei, la 55 de ani. Cum s-a fotografiat într-un costum de baie, lângă stânci

Salma Hayek, în vârstă de 55 de ani, a publicat pe Instagram o fotografie în care e îmbrăcată într-un costum de baie. Nu e prima dată când face asta, dar de fiecare dată, renumita actriță primește foarte multe aprecieri.

Salma Hayek, apreciată pentru silueta ei, la 55 de ani. Cum s-a fotografiat într-un costum de baie, lângă stânci

GettyImages

Salma Hayek are 55 de ani și o siluetă foarte bine întreținută. Așa se face că de fiecare dată, indiferent de ceea ce îmbracă, vedeta reușește să bifeze o apariție demnă de aprecieri și nu doar în mediul online.

Salma Hayek, apreciată pentru silueta ei, la 55 de ani. Cum s-a fotografiat îmbrăcată într-un costum de baie, lângă stânci

Salma Hayek a publicat recent o fotografie pe Instagram. Starul de film în vârstă de 55 de ani a părut că se relaxează după un an care a fost destul de aglomerat pentru ea în ceea ce privește cariera în cinematografie. Ea s-a lăsat pozată lângă niște stânci, atinsă de valurile oceanului, îmbrăcată într-un costum de baie albastru care are un decolteu adânc, a scris Daily Mail.

Citește și: Cu decolteul amplu la vedere, Salma Hayek a încins imaginația fanilor săi. Cum s-a lăsat fotografiată

Cu părul desfăcut pe spate, actrița și-a ținut mâinile pe genunchi și capul înspre soare, cu ochii închiși. Nu a fost machiată și nu a avut accesorii, în afară de o brățară purtată la încheietura mâinii stângi. De asemenea, unghiile ei erau colorate cu roșu aprins, un lucru remarcat de altfel de fanele atente la detalii.

Fotografia respectivă a plăcut foarte mult celor peste 20.3 milioane de fani ai actriței, pentru că foarte mulți au apreciat-o și au lăsat comentarii în care au lăudat-o. „Ești întotdeauna frumoasă”, „❤️❤️❤️❤️ Ea este o regină 👑”, „Cea mai frumoasă actriță”, au fost doar câteva dintre ele.

La descriere, Salma Hayek a scris același mesaj, atât în engleză cât și în spaniolă: „Dacă ați uitat să vă faceți rezoluții pentru anul acesta, suntem încă în ianuarie. Eu mi le-am făcut, dar mai adaug pe listă”.

Salma Hayek, mamă pentru patru copii, dintre care unul biologic

Nu e însă clar cine a fotografiat-o pe actriță, însă ar fi putut fi chiar soțul ei, afaceristul François-Henri Pinault. Perechea s-a logodit în 2007, iar la scurt timp după au avut-o pe fiica lor, Valentina. S-au căsătorit ulterior în 2009 de Sfântul Valentin, a relatat Daily Mail. Pe fiica lor, Valentina, părinții au ales să o țină departe de blitzul aparatelor foto, astfel că ea nu apare atât de des în public.

Citește și: Valentina, fiica Salmei Hayek, prezență elegantă pe covorul roșu. Tânăra are 14 ani și apare rar la evenimente mondene

Odată căsătorită cu François-Henri Pinault, Salma Hayek a devenit, astfel, și mamă vitregă pentru cei trei copii pe care acesta îi are din relații anterioare, arată aceeași sursă menționată mai sus: François, 24 de ani, Mathilde - 21 de ani și Augustin - 15 ani.

Thylane Blondeau are acum 20 de ani și poartă cele mai sexy costume de baie. Cum a fost pozată... Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x