Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Sacrificiul

Scandal enorm în timp ce Mihai Constantinescu se află pe patul de spital: „Mi se pare îngrozitor, dar cred că sunt cazuri izolate”

Mihai Constantinescu este internat de mai bine de o lună la Spitalul Floreasca din București. După ce o perioadă foarte scurtă a fost deconectat de la aparate, iar inima artistului și-a reluat câteva funcții, medicii au decis reconectarea pentru că nu dădea semne că și-ar reveni.

Mihai Constantinescu este internat de mai bine de o lună la Spitalul Floreasca din București. După ce o perioadă foarte scurtă a fost deconectat de la aparate, iar inima artistului și-a reluat câteva funcții, medicii au decis reconectarea pentru că nu dădea semne că și-ar reveni. Prietenii și apropiații au lansat încă de săptămâna trecută o campanie de donare de sânge pentru muzicianul Mihai Constantinescu.

Ulterior, în mediul online au apărut mai multe postări care criticau dur donarea de sânge pentru artist, potrivit România TV. Motivul principal de revoltă ar fi faptul că artistul are o vârstă înaintată și internauții consideră că ar trebui să donăm sânge celor mai tineri.

Marcel Pavel, cântărețul și prietenul artistului le-a dat replica răutăcioșilor care au comentat la adresa donării de sânge pentru Mihai Constantinescu. „Am auzit comentariile. Mi se pare îngrozitor, dar cred că sunt cazuri izolate. Putem ajuta cu dragoste. Atâta ură la unii oameni … Nu contează vârstă, ci nevoia de a ajuta și gestul. Dacă cineva simte să o facă, trebuie să o facă din dragoste, din dorința de a face bine”, a spus Marcel Pavel.