Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Scandal monstru la priveghiul lui Emi Pian! Bianca Pop, primele declarații despre ce i s-a întâmplat acolo! "Fac plângere penală pentru treaba asta" Video

S-a lăsat cu un scandal monstru la priveghiul lui Emi Pian. Fosta ispită de la "Insula Iubirii" a fost implicată direct. Bruneta a povestit tot ce s-a petrecut acolo.

A fost un scandal monstru la priveghiul lui Emi Pian. Bianca Pop a încercat să intre deghizată în palatul interlopului executat! Bruneta susține că a fost ameninţată şi scoasă afară de femeile Duduienilor.

Bianca Pop, fosta ispită de la "Insula Iubirii", amenințată cu moartea la priveghiul lui Emi Pian! Tânăra a ajuns la spital

"Am mers la priveghi, a doua oară am zis, frate daca simt că merg, merg. Adică nu credeam, totuși cu mascați să faci așa ceva. Să vezi ce circ fac eu pentru treaba asta. Sa mor eu, ce panarama fac, chiar vreau o lege în România, pentru oricine greșește să plătească."

Bianca Pop, amenințată

Fosta "ispită" de la Insula Iubirii a povestit prin ce a trecut la priveghiul lui Emi Pian.

"Am mers așa elegantă, pe tocuri și stătea, povesteam, toata lumea glumea, își făcea poze cu mine, ca lumea mă place. Nu chiar toata lumea mă halește."

Bianca Pop, deghizată la priveghiul lui Emi Pian! Fosta "ispită" a povestit ce s-a întâmplat acolo: "Am mers cu masca să nu mă recunoască nimeni"

Bruneta a povestit că cel care a avertizat-o a fost Ciprian Pian, care i-ar fi spus să plece, pentru a evita un conflict cu soția lui.

"A venit la mine nevastă-sa si a început sa vorbească urăt cu mine și nu știam cine e. Primesc în continuare mesaje urâte din partea amantei."

Tânăra a mai declarat că din cauza stresului s-a simțit foarte rău, motiv pentru care a chemat Salvarea.

"Aveam atacuri de panică, nu eram ok. La spital am refuzat internarea, deși, insistau să-mi facă perfuzii."

Bianca Pop, ipostaze interzise celor slabi de inimă! Ispita de la "Insula Iubirii" și-a dat jos sutienul pentru a-și arăta sânii, după o nouă intervenție| FOTO

Bruneta susține că a fost amenințată de femeile din clanul Duduienilor.

"Vreau sa merg la poliție pentru treaba asta,"a declarat Bianca Pop pentru Antena Stars.

Urmăriți toate declarațiile brunetei accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari