Căutare Live

Scandal MONSTRU în showbiz. Inna bănuită că s-ar iubi cu un celebru bărbat căsătorit! Milioane de femei din România îl adoră!

Inna a devenit peste noapte protagonista unui scandal în Turcia. Motivul? Apariția sa într-o reclamă la șampon, unde apare alături de unul dintre cei mai în vogă bărbați din „țara semilunei”.

Potrivit unui site de pe malurile Bosforului, Burak Ozcivit, un cunoscut actor atât în Turcia, cât și în România, ar fi avut probleme în familie din cauza geloziei soției sale. Aceasta din urmă i-ar fi interzis să se împrietenească pe rețelele de socializare cu vedeta din România pentru că bănuia că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă.

Scandal MONSTRU în showbiz. Inna bănuită că s-ar iubi cu un celebru bărbat căsătorit! Milioane de femei din România îl adoră!

Site-ul gazetevatan.com.tr a scris că Fahriye i-ar fi interzis iubitului ei să se împrietenească cu Inna pe reţelele sociale sau să posteze fotografii cu ea. Mai mult, aceasta ar fi stat cu ochii pe ei, în timpul colaborării, fiind prezentă la toate filmările.

Nicoleta Voica se mărită pentru a patra oară, la 61 de ani! Cine este bărbatul care i-a cucerit inima!... Dezvăluire BOMBĂ în cazul Ionelei Prodan: „Asta nu S-A ȘTIUT PÂNĂ ACUM. A plecat fără să afle...”...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x