Live acumFilm: Transformers: Razboiul lor in lumea noastra
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Secretul siluetei ei deosebite. Cum a ajuns Kim Kardashian posesoarea unei talii minuscule

Cum a ajuns Kim Kardashian posesoarea unei talii minuscule și care este secretul din spatele ținutelor în care vedeta are o talie de viespe.

Secretul siluetei ei deosebite. Cum a ajuns Kim Kardashian posesoarea unei talii minuscule

Profimedia

Kim Kardashian este recunoscută pentru formele apetisante pe care și le etalează cu mândrie ori de câte ori are ocazia. Vedeta în vârstă de 39 de ani arată fenomenal, iar acest lucru se poate vedea în toate aparițiile ei publice.

Salma Hayek, sexy în costum de baie la 54 de ani. Adevărul despre formele actriței hispanice

Recent, Kim a fost criticată pentru că s-ar fi îngrășat și a ripostat, dând o lecție incredibilă cârcotașilor: „Da, m-am îngrășat și îmi iubesc noul corp!”, a răspuns vedeta pe rețelele de socializare, celor care o criticau.

Secretul siluetei ei deosebite. Cum a ajuns Kim Kardashian posesoarea unei talii minuscule

Kim Kardashian a dezvăluit secretul despre silueta obţinută cu rochia superbă pe care a purtat-o la una dintre Galele MET. Într-un declarație în spatele scenei, pentru revista Vogue, vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale.

"A fost nevoie de ajutorul a trei asistenți pentru a strânge corsetul personalizat de către Pearl", un faimos producător francez de corsete.

"Pot să mă aşez doar pe jumătate", a spus vedeta care a atras toate privirile în acea rochie, conform harpeersbazaar.com.

Don’t feel the pressure to fit in

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Vedeta a trebuit să meargă la petrecere într-o camionetă, unde putea sta fără să se așeze. De asemenea, i s-a interzis să folosească toaleta pentru câteva ore.

Kim a fost criticată pentru afișarea unei siluete imposibil de atins în viaţa reală de către tinerele femei care o urmăresc.

"Chiar vreau să știu cum face Kim să respire în acea rochie, talia ei este atât de strânsă, este șocant". "Privind la corpul lui Kim K., mă sperie: are proporții Barbie și arată extrem de nesănătoasă?". "În fiecare an, în cadrul galei MET, dimensiunea lui Kim Kardashian se diminuează și de aceea fetele nu au încredere atunci când văd aceste transformări ale starurilor", au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Salma Hayek, sexy în costum de baie la 54 de ani. Adevărul despre formele actriței hispanice

Cine este Kim Kardashian

Tatăl biologic a lui Kim Kardashian a fost celebrul avocat Robert Kardashian, a căror conturi nu erau deloc modeste. Mai târziu, după divorţul mamei sale de tatăl biologic, Kris s-a căsătorit cu Bruce Jenner, despre care ştim că a fost un atlet olimpic, înainte de transformarea în „Caitlyn Jenner”. Aşadar, Kim a avut dintotdeauna un anumit statul social.

Paris Hilton a ”angajat-o” pe Kim Kardashian pe un post de asistentă personală. La scurt timp, cele două s-au împrietenit, iar Kim a ajuns să meargă în toate cluburile exclusiviste în care mergea şi moştenitoarea imperiului Hilton.

Fiica Andreei Marin a crescut și s-a transformat într-o domnișoară în toată regula. Cum arată Violeta acum

Kim Kardashian (39 de ani) și Kanye West (42 de ani) formează un cuplu din aprilie 2012. În octombrie 2013, rapperul a cerut-o de soție pe Kim. În mai 2014 a avut loc nunta, la care au fost prezente cele mai cunoscute persoane publice din entertainmentul american, în frunte cu Jay-Z și Beyonce. Doi băieți și două fete au soții West: North (6 ani) - fată, Saint (4 ani) - băiat, Chicago (2 ani) - fată, Psalm (un an) - băiat.

Recomandari