Căutare Live

Secretul siluetei Mirelei Vaida. Cum se menține prezentatoarea de la „Acces Direct” și cum a reușit să slăbească după trei nașteri

Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare din televiziunea românească, a dezvăluit care este secretul siluetei de invidiat la 39 de ani. Acesta se menține în formă având un program strict, împăcând totodată viața profesională și cea de familie perfect.

Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare din televiziunea românească, a dezvăluit care este secretul siluetei de invidiat la 39 de ani.

Instagram/Mirela Vaida

Deși are un program încărcat, cu o viață profesională spumoasă, acesta a avut totdeauna grijă să nu se neglijeze și apărut impecabil în fața publicului de fiecare dată, atât în fața micilor ecrane, cât și pe scene acolo unde cântă.

Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut și prin trei nașteri, dar nu se cunoaște acest lucru. Fiecare apariție a sa este desăvârșită, iar stiliștii reușesc să îi creeze ținute fără cusur. Ea are o alimentație echilibrată și nu exclude sportul din stilul său de viață.

Cum reușește Mirela Vaida să aibă o siluetă de invidiat la 39 de ani. Ce face ca să se mențină în formă

După nașterea celor trei copii ai săi a revenit spectaculos în fața micilor ecrane, demonstrând că nimic nu este imposibil atunci când îți propui ceva. Doamnele și domnișoarele de pretutindeni se pot bucura acum de același succes în programul de slăbit după ce Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul siluetei sale pe care deseori o afișează în costume de baie.

„Gata! Am ajuns la sală! Programul e așa: la 7.30 ies din casă cu copiii. Eu echipată de antrenament, ei echipați de școală. Îi las la poarta școlii și eu plec spre București, 30 km, să ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump, etc.

Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug înapoi 30 km să iau copiii de la școală/grădi și să ne îndreptăm către activitățile lor extracurriculare: pian, fotbal, înot, tenis, etc! Asta se întâmplă de 3-4 ori pe săptămână! Nu, nu e greu! Mișcarea îmi dă o stare super bună, îmi dă energie pentru toată ziua, mă face să mă simt vie, chiar dacă, după atâta efort, pe cântar nu se vede niciun gram!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Citește și: Mirela Vaida și Armin Nicoară au lansat colajul de petrecere, în direct. Cum sună melodiile

Mirela Vaida are trei copii de care este foarte mândră. Se joacă cu ei în fiecare zi, învață lucruri noi și cel mai important învață să dăruiască. O vedem zilnic la televizor și ne aduce mereu subiecte interesante, iar frumoasa prezentatoarea de la Acces Direct are un talent deosebit la cântat si o voce cu totul specială.

"Avem un program foarte organizat. Ei dimineața merg la grădiniță, ei după-amiaza sunt acasă eu sunt la serviciu, ne întâlnim seara, povestim tot ce s-a întâmplat în timpul zilei, pregătim hăinițele, mâncăm împreună, iar zilele pe care le mai avem libere le petrecem gătind împreună", spune Mirela Vaida.

Mirela Vaida, cheia pentru o viață excelentă de familie și pentru o carieră fulminantă în televiziune

Când nu lucrează pentru proiecte de televiziune, Mirela Vaida pregătește piese noi și se relaxează prin vlog-uri. Prezentatoarea Acces Direct împacă foarte bine viața de familie cu cea profesională și deși este pe platourile de filmare mai mereu, întotdeauna își face timp pentru cel mai de preț lucru din viața ei: familia.

Organizarea este cheia pentru o viață excelentă de familie și pentru o carieră fulminantă în televiziune. Mirela mărturisește că pruncii ei sunt izvorul nesecat de motivație: "Tot ei sunt și motivația pentru care putem să facem oricât de multe ne propunem. Ei sunt motivul suprem. Adică și atunci când simți că îți este greu și ai obosit sau că nu mai poți, tot la ei te gândești și te încarci instantaneu", spune prezentatoarea TV la Observator.

Citește și: Mirela Vaida, imagini înduioșătoare cu copiii ei îmbrăcați în port popular. Cât de mult au crescut

Alessandra Stoicescu, imagine rară de familie. Cât a crescut fiica prezentatoarei, Sara: „O minune de copil”... Gabriela Prisăcariu, vești despre starea de sănătate a fiului său și al lui Dani Oțil. Cum arată acum Luca Tiago: „A fos...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x