Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Selena Gomez a rupt tăcerea despre boala de care suferă de cinci ani: ”Viața mea s-a schimbat complet!”

Selena Gomez este una dintre cele mai îndrăgite artiste la nivel mondial, însă aceasta duce o luptă foarte grea de când a fost diagnosticată cu o boală. 

Selena gomez a rupt tăcerea despre boala de care suferă de cinci ani: ”Viața mea s-a schimbat complet!”

Profimedia Images

Selena Gomez a fost diagnosticată cu lupus în urmă cu cinci ani, iar acum se simte bine, însă mai are momente în care suferă.

Selena Gomez, în vârstă de 28 de ani, a povestit că viața ei s-a schimbat complet de când a fost diagnosticată cu lupus. La început a fost revoltată, iar apoi a început să accepte ceea ce i se întâmplă.

Înainte și după. Cum arată Selena Gomez fără pic de machiaj pe față și cum se transformă într-o divă. Tutorial făcut chiar de vedetă - Video

Acum artista se poate mândri cu un trup de invidiat, însă silueta ei poate suferi modificări din cauza bolii.

Lupusul este o boală gravă, autoimună, care îi atacă organele, articulațiile, pielea, rinichii, vasele de sânge, țesuturile, creierul, inima și plămânii.

Prima femeie de pe Instagram care a strâns 200.000.000 de followeri. Are 27 de ani și a întrecut cele mai mari actrițe și staruri

Selena Gomez a suferit un transplant

În 2017, Selena Gomez și-a petrecut vara pe patul de spital, întrucât rinichii i-au cedat. Atunci a intervent Francia Raisa, cea mai bună prietenă ai ei, astăzi în vârstă de 32 de ani, care i-a dăruit un rinichi.”A fost cel mai frumos cadou pe care l-am putut primi vreodată. Când am aflat că suntem compatibile, adică perfect „hermanas”, am fost foarte fericită. Ne ştim de aproape 10 ani, de pe platourile de filmare Disney”, a mărturisit cântăreața și actrița. Selena Gomez a făcut dezvăluiri incendiare despre boala de care suferă de ani de zile.

Recomandari