Șerban Copoț și-a botezat fetița. Primele poze de la evenimentul care a avut loc sâmbătă

Șerban Copoț a publicat o serie de fotografii de la botezul fetiței sale, care a avut loc sâmbătă. Iată ce frumos a fost.

Șerban Copoț și soția sa și-au botezat fetița

Instagram

Șerban Copoț și-a botezat fetița și a publicat primele imagini de la eveniment. Sâmbătă, 12 iunie, prezentatorul de la iUmor, alături de soția acestuia, au botezat-o pe fetița lor, Ada-Noelle.

Șerban Copoț și-a botezat fetița. Ce imagini frumoase a publicat de la eveniment

Șerban Copoț și-a botezat fetița și a publicat o serie de imagini de la frumosul eveniment. Artistul și soția lui au vrut să țină secret acest eveniment și au dat vestea abia câteva zile mai târziu. Cei doi părinți au organizat un eveniment cât se poate de discret și ferit de ochii curioșilor, ca mai apoi să împărtășească cu prietenii virtuali bucuria pe care au avut-o.

Citește și: Cum arată soția lui Șerban Copoț. Imagine rară cu femeia care l-a cucerit pe artist acum 15 ani

La eveniment au participat numai familia și prietenii apropiați ai lor, dar fotografiile publicate de Șerban pe rețelele de socializare ne demonstrează faptul că au avut parte de clipe de neuitat.

“Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastră, pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfarşit, pandemia a luat o pauză şi am putut să ne vedem de viață. Deşi a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare şi curcubee”, a scris fostul membru de la Animal X.

Șerban Copoț și soția lui, Roxana, mai au încă doi copii

Șerban Copoț și Roxana formează un cuplu de mai bine de 15 ani, timp în care ingredientul „iubire” nu a lipsit din relația lor. În urmă cu 6 ani au hotărât să-și unească destinele legal și s-au căsătorit. Cei doi au împreună doi băieței pe nume Tedi și Alexandru și o fetiță, care a venit pe lume pe 18 noiembrie, anul trecut.

Citește și: Șerban Copoț și-a "speriat" vecinii de Halloween. Iată cum arată prezentatorul iUmor și familia lui costumați horror

Părinții spirituali ai micuței Ada-Noelle au fost prietenii apropiați ai prezentatorului : Ramona Rusu Dumitrescu și Teddy Dumitrescu. „Este minunat atunci cand prieteni dragi se alătură familiei tale şi devin părinți spirituali pentru comoara noastră. Le mulțumim din suflet şi suntem deosebiți de încântați de faptul că Ada-Noelle are niste naşi aşa frumoşi şi deştepti”, a scris Șerban Copoț în dreptul imaginilor.

Cine este Roxana, soția lui Șerban Copoț

Şerban Copoţ şi soţia lui, Roxana, se iubesc de peste 15 ani și s-au căsătorit în secret, în martie 2015. De faţă a fost băieţelul lor cel mare, Tudor, care atunci avea 4 ani.

Citește și: Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară. Prezentatorul iUmor are o fetiță

Cei doi au doi băieți împreună, pe Tudor și Alex, iar în luna iulie 2020, de ziua lui Șerban, a anunțat că se pregătesc să ureze bun venit în familia lor unui nou membru.

Fostul membru al trupei Animal X iubește copiii, este un tată dedicat, ba chiar a lansat două cărți de povești în cinstea micuților săi.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri