Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Shakira risipește zvonurile privind despărțirea de Pique. Cum și-a filmat partenerul de viață e absolut emoționant

Shakira și fotbalistul Gerard Pique traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, iar de curând au fost surprinși în ipostaze inedite, ce i-au emoționat pe fani. 

Shakira risipește zvonurile privind despărțirea de Pique. Cum și-a filmat partenerul de viață e absolut emoționant

Hepta.ro

Dacă anul trecut existau zvonuri că Shakira și Gerard Pique nu mai formează un cuplu, acum, cei doi au început să se afișeze din nou împreună, iar cântăreața a făcut publice imagini prețioase.

Mai exact, cântăreața și-a surprins partenerul de viață în timp ce se juca cu cei doi copii pe plajă.

Show-ul pe care Shakira şi JLo l-au prezentat în pauza Super Bowl, reclamat de peste 1.300 de telespectatori americani

”Ai mei nu prea au văzut raci în viața lor. Trebuie să-i aduc la plajă mai des.”, a scris Shakira, în dreptul imaginilor pe care le-a făcut publice.

Shakira a dezvăluit de ce nu vrea să se mărite cu Pique

Shakira (43 de ani) şi Gerard Pique (33 de ani) formează un cuplu încă din 2010, atunci când cei doi s-au cunoscut, iar fotbalistul a apărut în videoclipul oficial al cântăreţei pentru Cupa Mondială.

Star News. Shakira şi Pique au adunat împreună o avere colosală

Cei doi şi doi copii, Milan Piqué Mebarak (7 ani) şi Sasha Piqué Mebarak (5 ani), însă nu și-au unit destinele, deși formează un cuplu de zece ani.

Motivul? Ei bine, celebra cântăreaţă a recunoscut şi că "o sperie căsătoria" şi că nu se grăbeşte să se mărite cu Pique, pentru că "preferă să rămână iubita lui, nu să fie soţie".


Recomandari