Și-a făcut Delia operații estetice la nivelul posteriorului? Artista a răspuns speculațiilor apărute în presă

Delia a răspuns speculațiilor din presă, care spun că vedeta și-ar fi făcut operații la nivelul posteriorului.

Delia răspunde speculațiilor apărute în presă, care spun că vedeta și-r fi făcut operații estetice

Instagram

După ce presa a făcut o comparație între fotografiile în costum de baie ale Deliei din trecut și cele de acum, a fost trasă concluzia că jurata iUmor ar avea implanturi în zona posteriorului. Vedeta a simțit nevoia să intervină și să demonteze aceste speculații, precizând că sportul a fost cel care a ajutat-o să arate așa.

„Ce mă? Carbs și workout. Simplu”, a scris Delia pe Instastory, în dreptul unei capturi cu un articol de presă în care apar fotografii cu Delia din 2016 și 2021, observându-se diferențe la nivelul posteriorului. Așadar, Delia a specificat că sportul și carbohidrații au ajutat-o să aibă formele de acum.

Citește și: Delia, cu posteriorul la vedere pe plajă, în Maldive. Imaginea care îi evidențiază trupul de invidiat

Ulterior, Delia a făcut și un scurt videoclip pe Instastory, în care a specificat că depinde și de poziția pentru fotografie:

„Serios? Tipule, ăsta nu este implant! Niciodată! Da, este o chestiune de perspectivă, de cum stai, întotdeauna. Logic!”, a spus Delia, intrigată de speculațiile din presă.

Delia: Delia a apelat la o coafură îndrăzneață. Cum arată cu două codițe de școlăriță

Delia, imagini incendiare în vacanță din Maldive

Delia a realizat fotografii incendiare în vacanța din Maldive, în care a mers alături de soțui ei, Răzvan Munteanu.

Pe lângă imaginile pe care le postează pe contul său oficial, vedeta are și un cont special de Instagram numit „Delia nomad”, în care prezintă fel de fel de experiențe din călătoriile sale. La mare, sau la munte, Delia își ține urmăritorii la curent și postează fotografii spectaculoase. În una dintre edițiile iUmor, Delia i-a povestit colegului său Mihai Bendeac că plimbările sunt a doua ei pasiune, după mâncare.

„-Întreabă-mă ce-mi place să fac cel mai mult!

-Ce-ți place să faci cel mai mult?

-Să mănânc!

-Și ce-ți place cel mai mult după mâncare?

-Să mă plimb?”, a fost dialogul dintre Delia și Mihai Bendeac.

Citește și: Look-urile excentrice ale Deliei îi uimesc pe fani. Ce ținute și coafuri poartă jurata iUmor în noul sezon

Delia a mărturisit că este îndrăgostită de explorare și caută să vadă cum trăiesc diverse popoare. De asemenea, Delia a precizat în repetate rânduri pe rețelele sociale că iubește să escaladeze munții și să facă efort în vacanță.

Afecțiunea de care suferă Delia

Carismatica blondă e mereu veselă și optimistă, dar ea suferă de o boală rară care îi poate afecta grav starea de sănătatea dacă ajunge într-un stadiu mai avansat.

Citește și: Delia a apelat la o nouă schimbare de look ce i-a surprins pe fani. Cum s-a fotografiat vedeta în vacanță

Artista a recunoscut pe contul său de Instagram în urmă cu puțin timp că suferă de misofonie, o boală rară. Aceasta mai este cunoscută și ca ”sindromul sensibilității la sunete”.

Boala are mai mulți factori declanșatori, majoritatea constând în sunete comune, precum cele făcute de o persoană atunci când mestecă, oftează, fluieră sau cască, potrivit spynews.ro. De asemenea, pot apărea stări de anxietate și disconfort și atunci când persoana în cauză aude un zgomot de foire al picioarelor sau mișcarea repetată a acestora care atrage atenția.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Pe Delia o puteți vedea la masa juriului iUmor, în fiecare miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Ultimele știri