Simona Gherghe, mărturisiri din perioada în care prezenta Acces Direct: „Am avut multe incidente”

După speculațiilor potrivit cărora atacul la care a fost supusă Mirela Vaida ar fi fost regizat, Simona Gherghe a venit să clarifice situația, dezvăluind detalii despre trecutul ei ca prezentatoare a emisiunii Acces Direct.

Simona Gherghe a vorbit despre perioada în care prezenta Acces Direct

Antena Stars & Instagram

Cu toții știu că înainte de a-i da naștere fiului său cel mic, Simona Gherghe a fost ani buni prezentatoare Acces Direct. Când în urmă cu câteva luni actuala prezentatoare a emisiunii, Mirela Vaida, a fost atacată în timpul emisiei, Simona Gherghe i-a ransmis un mesaj de încurajare: „Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar că puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi”.

Recent, invitată la Antena Stars, Simona Gherghe a făcut dezvăluiri despre perioada în are a prezentat Acces Direct, cu scopul d ea demonta speculațiiloe potrivit cărora atacul ar fi fost o regie.

Astfel, actuala prezentatoare a emisiunii Mireasa a dezvăluit că și ea a avut parte de tot felul de incidente care au determinat-o să-i fie teamă, însă acelea nu au fost live:

„Mi se pare un pic ciudat, am văzut o mulțime de oameni care au spus că a fost o regie. Mi s-a părut nedrept, nu ai cum să faci așa ceva. Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse și atrage niște de oameni care da, pot să aibă astfel de probleme. Am avut multe astfel de incidente, dar, din fericire pentru mine, nu au fost live. Așa că le-am gesitonat altfel”, a declarat Simona Gherghe la Antena Stars.

Întrebată dacă i-a fost teamă pentru viața ei în perioada aceea, Simona Gherghe a răspuns „Da”.

În luna martie, Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens

Mirela Vaida a fost atacată în direct de către o femeie care a intrat complet dezbrăcată în platou, pe 19 martie 2021. Femeia a aruncat cu un pietroi imens și a fost la un pas de a crea o tragedie. Mirela Vaida nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile.

Mirela Vaida tocmai ce prezenta subiectele când a văzut o femeie fără haine care intră în platou și aruncă un pietroi imens către ea. Aceasta s-a ferit cât a putut pentru a nu fi lovită. Doi dintre operatorii emisiunii au sărit imediat să o imobilizeze pe femeie.

Emisiunea a fost intreruptă pentru câteva minute de publicitate, Mirela Vaida aflându-se în stare de șoc după evenimentul grav.

Se pare că femeia a dat buzna pe o ușă lăturalnică a platoului și nu a putut fi observată de nimeni. Aceasta spunea neîncetat: "Să-mi dai banii! Să-mi dai banii!". Mirela Vaida nu o cunoaște pe femeia în cauză și nici colegii din platou. Atacatoarea a fost imediat imobilizată de angajații emisiunii, iar poliția a fost sunată imediat pentru a interveni.

Atac la echipa Acces Direct. Femeia dezbrăcată cu pietroiul a revenit, Mirela Vaida, în lacrimi

În luna mai Echipa Acces Direct a fost atacată din nou în direct de către femeia dezbrăcată cu piatra. Aceasta a făcut prăpăd în jur, a spart geamurile și a aruncat cu obiecte în sediu. Mirela Vaida a ieșit din platou plângând. Mirela Vaida a părăsit platoul Acces Direct în lacrimi după ce femeia dezbrăcată, care a atacat-o acum ceva timp în urmă cu piatra, a revenit din nou la sediu și a făcut prăpăd.

După același tipar, feeia s-a așezat lângă rulotă, s-a dezbrăcat și s-a dus țintă să atace sediul. Mirela Vaida a cedat sub presiunea momentului extrem de grav pentru că femeia cu piatra nu a fost închisă, procurorii care s-au ocupat de caz au tratat "superficial" dosarul, mai mult a fost eliberată de la Obregia pe seama faptului că este aptă de muncă.

Ultimele știri