Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Simona Trasca: "Fostul meu sot ma batea des din gelozie"

Are 31 de ani, dar si o experienta de viata complexa. Iar in ciuda faptului ca acum este dorita de mii de barbati, viata ei nu a fost intotdeauna asa cum ar fi visat. La 15 ani si jumatate, Simona Trasca s-a indragostit de Mahmoud Ahmad Hammoud, consulul Libanului la Chisinau, cel care avea sa o faca si mama.

Eu m-am dus sa o astept pe o prietena. De cum m-a vazut, el a venit direct la mine si am vorbit cinci minute. M-am indragostit pe loc!

In 1997, la scurt timp dupa ce a devenit mama, Simona s-a casatorit si si-a urmat sotul la Chisinau. Nu avea nici cea mai vaga idee ca pentru ea avea sa inceapa cosmarul. Gelos, partenerul ei de viata ii aplica batai ori de cate ori avea vreun motiv de suspiciune.

M-a lovit de mai multe ori. O data mi-a invinetit ochiul! Atunci am fugit la Bucuresti. Dupa bataie insa, de fiecare data, suna dupa mine sa ne impacam! Nu am vrut sa trec la religia lui. Din cauza asta ne-am si despartit! Plus ca el avea mari probleme, fiind acuzat de terorism. Asta a fost intelegerea. Am renuntat la bani pentru copil. A ramas sa-mi dea o pensie alimentara de 100 de dolari, pe care insa de anul trecut a uitat sa mi-o mai trimita", a mai povestit Simona.

Povestea nu s-a terminat aici. La un moment dat, disperat sa o recucereasca, Mahmoud i-a furat copilul si l-a dus in Liban. „De abia l-am recuperat de acolo! Mi l-a furat! A trebuit sa ma culc iar cu el ca sa mi-l dea inapoi!", a completat vedeta.

Iar desi acum zambeste, fara indoiala sufletul Simonei Trasca ascunde multe lacrimi. Semn ca si bombele sexy plang cateodata!

Sursa: Vdt Online

FOTO: Bucatarescu

Recomandari