Singurele declarații ale Monicăi Gabor după despărţirea de Mr. Pink. Cine este, de fapt, în spatele averii milionarului chinez

Monica Gabor rupe tăcerea, după despărţirea de Mr. Pink! Cine este, de fapt, în spatele averii milionarului chinez şi ce are de ascuns bogătaşul din America. Primele şi singurele declaraţii ale fostei doamne Columbeanu.

Monica Gabor

Hepta

Monica Gabor a părăsit America și s-a refugiat la sora sa, în Dubai, acolo unde Ramona Gabor este stabilită de mai bine de 10 ani. Se zvonește în toată presa că cei doi s-au despărțit, iar Monica s-a mutat definitiv la sora sa.

Fosta doamnă Columbeanu a spus "adio" visului american și trăiește pe stil oriental. Însă surse din apropierea Monicăi au declarat că aceast nu trăia chiar "un vis" în America. Aceasta ar fi fost constrânsă de milionarul chinez, care nu-i dădea voie nici să facă un pas fără ca ea să știe.

Declarațiile Monicăi Gabor după despărţirea de Mr. Pink: "Cine are de suferit.."

Imediat după ce a șters toate imaginile cu partenerul său, Mr. Pink, aceasta a postat un mesaj cu subînțeles, fiind singura declarație care ar putea face referire la momentee prin care trece.

"Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, nu-i așa? Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevărat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exerciți devii bun!", a fost mesajul publicat de Monica Gabor pe Instagram, dintr-un interviu pe care Denzel Washington l-a acordat la un moment dat, potrivit Antena Stars.

Monica ar fi fost monitorizată în permanență de către milionarul chinez și era sub "tutela" lui la orice moment. Potrivit Spy News, aceasta nu avea voie să pună întrebări sau să vorbească, chiar dacă Mr. Pink a fost văzut alături de alte femei în cluburi. Însă, tot milionarul a fost cel care a pus capăt relației cu vedeta din România.

Ce afaceri l-au făcut milionar pe Mr. Pink. Ce a spus Monica Gabor de-a lungul timpului

Monica Gabor l-a descris de-a lungul timpului ca fiind un milionar de succes, care a făcut bani din băuturile energizante, o afacere în care a investit peste 100 de milioane de dolari, iar compania respectivă a cunoscut succesul în scurt timp,având ca cifră de afaceri câteva miliarde de euro.

Acesta a stârnit și mai mult interesul după ce a apărut în imagini cu Silvio Berlusconi. Cei doi s-au întâlnit la acea vreme pentru semnarea unui contract cu un club sportiv, deci Mr. Pink se numără printre cumpărătorii unui pachet de acțiuni la una dintre cele mai mari echipe de forbal din Italia. Acestea ar fi două dintre afacerile despre care se țștie că îi aduc bani frumoși milionarului.

În spatele averii impresionante ar sta chiar oameni importanți alături de care a învârtit afaceri diverse, ca Silvio Berlusconi și nu a făcut totul singur, cu siguranță.

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Mai multe articole

În anul 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au decis să nu mai formeze un cuplu, s-au separat printr-un divorţ de durată deoarece custodia fiicei lor a fost mai dificilă. Monica şi-a dorit să o aibă pe Irina, la fel şi Irinel. Instanţa de atunci a decis ca ea să locuiască alături de tatăl ei. Milionarul a dorit să îi ofere "cea mai bună educaţie", motiv pentru care a făcut tot ce a fost posibil să obțină custodia fiicei lui.

Pe vremea aceea, el nu îi mai permitea Monicăi să intre în vila de la Izvorani, însă acum relaţiile au deveni foarte bune, încât vorbesc destul de des, chiar s-au întânit şi în America, locul unde fotomodelul a fost stabilit de ceva timp. O vreme îndelungată, Irina îşi vizita mama numai în vacanţă, însă acum ceva timp în urmă a anunţat prin intermediul ei că şi-ar dori să stea mereu acolo, alături de Mr. Pink, iubitul mamei sale, şi de fiul acestuia. Irinel nu s-a împotrivit și a acceptat, mai ales că acesta trece printr-o situație financiară delicată.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri