Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Șoc la Hollywood! Jim Carrey ar putea sfârși la închisoare! Actorul, acuzat că și-a omorât iubita: ”S-a folosit de uriaşa lui celebritate pentru a obţine ilegal drogurile care au ucis-o!”

Actorul Jim Carrey va fi judecat în aprilie pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, Cathriona White, care s-ar fi sinucis cu o supradoză, după ce starul hollywoodian i-ar fi furnizat acesteia medicamentele, informează mirror.co.uk.

Actorul Jim Carrey va fi judecat în aprilie pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, Cathriona White, care s-ar fi sinucis cu o supradoză, după ce starul hollywoodian i-ar fi furnizat acesteia medicamentele.

Un judecător a confirmat că procesul va continua, în ciuda încercării actorului de a închide cazul, aducând argumentul condiţiei financiare precare a mamei fostei lui iubite. Potrivit mirror.co.uk, citat de news.ro, Jim Carrey, în vârstă de 55 de ani, este dat în judecată la Tribunalul Superior din Los Angeles de soţul Cathrionei White, Mark Burton, şi de mama ei, Brigid Sweetman.

Starul hollywoodian este acuzat că ”s-a folosit de uriaşa lui bogăţie şi celebritate pentru a obţine ilegal şi pentru a distribui medicamente prescrise care provoacă dependenţă şi, în acest caz, moarte”. Michael Avenatti, care îi reprezintă pe soţul şi mama Cathrionei White, a spus că abia aşteaptă procesul din aprilie. ”Publicul merită să ştie adevărul”, a adăugat el.

Jim Carrey a retras o cerere ca Brigid Sweetman să plătească 372.000 de dolari pentru costurile lui de judecată, dacă instanţa se va pronunţa în favoarea lui. Raymond Boucher, avocatul starului, i-a cerut instanţei să anuleze cererea, întrucât Brigid Sweetman este bolnavă şi nu are posibilitatea să plătească.

Raymond Boucher i-a cerut Tribunalul Superior din Los Angeles să închidă cazul. Însă, judecătoarea Deirdre Hill a hotărât că Jim Carrey trebuie să ajungă în faţa juraţilor pentru acuzaţia de ucidere din culpă şi pentru acuzaţii care intră sub incidenţa legii de responsabilitate a traficanţilor de droguri - Drug Dealer Liability Act.

Cathriona White, o artistă specializată în arta machiajului, a fost descoperită fără semne vitale la vârsta de 30 de ani în apartamentul ei din Los Angeles, pe 28 septembrie 2015, în urma unei presupuse sinucideri.

Potrivit site-ului TMZ, Cathriona White şi Jim Carrey, care au avut o relaţie marcată de mai multe împăcări şi despărţiri, se despărţiseră încă o dată, cu doar o săptămână înainte de moartea ei.

Recomandari