Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Sora lui Florin Salam, acuzată de omor! Dezvăluire terifiantă făcută de cumnatul manelistului: „A injectat-o cu seringa ei”

Scene incredibile şi ameninţări cu moartea! Cumnatul lui Florin Salam a dezvăluit cine a omorât-o pe prima soție a manelistului, de fapt!

Sora lui Florin Salam, acuzată că a omorât-o pe cumnata sa

În anul 2007, Florin Salam se căsătorea cu Ștefania (Fănica), dar căsnicia lor nu a durat mult, fiindcă femeia a murit răpusă de cancer, doi ani mai târziu.

Cine a omorât-o pe soția manelistului Florin Salam

Ulterior, familia tinerei a scos la iveală detalii cutremurătoare despre adevărata față a lui Florin Salam. Manelistul a devenit protagonistul unui scandal complet neașteptat după ce rudele fostei sale soții, pe nume Fănica, au făcut dezvăluiri șocante despre artist! Mama și fratele femeii susțin că manelistul își bătea crunt partenera de viață și că a ignorat semnele bolii în mod voit.

citește și: Florin Salam, secret terifiant aflat abia după 11 ani! Coșmarul trăit de fosta soție: „O spărgea cu bătaia”

„Multă lume nu știe că e foarte vulgar. Dacă ați știi câte a tras Fănica din cauza familiei lui, deși nu era obraznică și nu făcea greșeli. El era orgolios, ceva de spuneai de familia lui o spărgea cu bătaia. Una din surorile lui a venit la înmormântarea Fănicăi în roșu (...) Nu am cerut nimic de la el și nu ne-a dat nimeni nimic”, a dezvăluit în urmă cu ceva timp chiar mama fostei soții a lui Florin Salam.

Recent, fratele femeii și fost cumnat al lui Florin Salam a vorbit mai multe despre secretele neștiute din viața manelistului!

citește și:Florin Salam nu are telefon mobil de cinci ani! Motivul i-a lăsat mască pe fani

„Acum am realizat despre ce a fost vorba și în ce capcană m-a băgat pe mine. Era vorba despre bani, despre afacerile lor, măgăriile lor, habar n-am. L-au dat afară pe Dani de la apartament. Acum mulți ani, sora lui Florin Salam, Nuți, ea este măritată cu un albanez, Fabian. Cumnatul lui Salam. M-a chemat la el și mi-a spus că trebuie să mă cunun cu sora lui neapărat, eu fiind căsătorit cu nevasta mea, aveam copilașii mei. Trebuia să fac asta ca sora lui să ia numele meu, că altfel nu putea părăsi țara pentru a merge după Fabian. El era arestat în străinătate și aveau treburile lor.

citește și: Fratele lui Florin Salam, mesaje sfâșietoare din spital, după ce a fost depistat cu Covid-19: „Eu de aici nu mai scap, să știți”

Cred că avea numele lui pentru că nu putea mai părăsească România. Mi-a zis să mă cunun cu ea și să-l trec și pe fiul ei și al albanezului, Izmail, tot pe numelen meu, pe Albu. Am căzut de acord, am spus bine.

Sora lui Florin Salam, acuzată de omor! Dezvăluire terifiantă făcută de cumnatul manelistului: „A injectat-o cu seringa ei”

Florin Salam și fosta sa foție, Fănica

Nici nu știam ce și cum, aveam pe timpul ăla 19 ani, habar n-aveam ce fac. Florin Salam m-a corupt spunându-mi că are putere, că el este Florin Salam și mi-a spus că putem să păcălim legea ca să-i facă cumnatului lui, Fabian Albanezu, să-i rezolve problemele, cu ce măgării face el pe acolo, împreună cu sora lui, Nuți (...).

M-au amenințat că mă lasă în cărucior. Nuți e femeia care a omorât-o pe Fănica, de fapt (n.r. fosta soție a lui Florin Salam). Ea a corupt-o și a injectat-o cu seringa ei pe Fănica, ea deja având hepatită C. A ascuns asta opt ani, atât a stat sora mea cu virusul în ea”, a dezvăluit Florin Albu, fostul cumnat al lui Florin Salam, pentru cei de la Antena Stars.

Ce alte detalii scandaloase a mai dezvăluit fostul cumnat al celebrului manelist Florin Salam? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Recomandari