Căutare Live

Soția fostului Principe Nicolae este însărcinată a doua oară. Cum a dat marea veste și ce imagine de familie a publicat

Fostul Principe Nicolae a anunțt pe rețelele sociale că soția lui, Alina Maria Binder este din nou însărinată.

Alina Binder și fostul principe Nicolae așteptă un copil

Hepta

Pentru a da marea veste, fostul Principe Nicolae a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare alături de soția lui și de fiica sa, în vârstă de 1 an.

Alina Binder va naște în primăvara anului 2022, potrivit anunțului.

„În ajunul sărbătoririi Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtăşim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoţie şi fericire în suflet aşteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din nepreţuitele miracole ale vieţii!”, este mesajul celor doi soți.

Alina Binder este însărcinată. Imaginea înduioșătoare de familie publicată de fostul Principe Nicolae

În imainea publicată de nepotul regelui Mihai pe rețelele sociale, acesta apare ținându-și în brațe fiica, iar în spatele portretului de familie se regăsește bradul de Crăciun.

Peste 12 mii de oameni au apreciat postarea în care Principele Nicolae a anunțat că el și soția sa vor deveni din nou părinți. Fanii și prietenii le-au urat toate cele bune și i-au felicitat pentru minunea care se petrece în viața lor.

Maria-Alexandra, fiica celor doi, s-a născut în luna noiembrie 2020, la un spital din Capitală.

”Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria- Alexandra, pe 7 noiembrie 2020 la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase! Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al româniloe. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, a declarat atunci fostul Principe Nicolae.

Cine este Alina Binder, soția fostului Principe Nicolae

Nicolae, nepotul regelui Mihai I al României, s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în anul 2018, la Sinaia.

Cuplul format din Fostul Principe Nicolae și Alina Binder a fost surprins prima dată împreună, în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans. Alina Binder și Prințul Nicolae se cunoșteau însă de ceva vreme. În 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii.

Citește și: Nunta Regală Sinaia 2018. Ce mesaj a transmis fosta iubită, Nicoleta Cîrjan, lui Nicolae

Alina Binder este absolventa a Scolii de Muzică și Arte Plastice din București și a Colegiului Național I.L Caragiale.

Citește și: Trecutul amoros al Alinei Binder! Înainte de a-l cuceri pe fostul Principe Nicolae, s-a iubit cu fiul unui ministru controversat

A absolvit Academia de studii Economice și un master în Relații Internaționale la SNSPA. Ana Maria Binder a lucrat la Asociația Aviatorilor, unde s-a ocupat de relația cu presa. Este pasionată de aviație si a urmat un curs pentru a obține un atestat de copilot.

Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii c... Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate după ce a slăbit 70 de kilograme. Cum arată în prezent cântăreața...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x