Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Soția lui Gianluca Vacchi a născut! Ce nume bizar a fost ales pentru fetiță

Afaceristul Gianluca Vacchi, în vârstă de 53 de ani, se poate declara acum un tată împlinit.

Soția lui Gianluca Vacchi a născut! Ce nume bizar a ales pentru fiica lui

instagram

Soția milionarului Gianluca Vacchi, unul dintre cele mai cunoscute figuri pe rețelele de socializare, a născut o fetiță sănătoasă. Numele pe care el și Sharon, soția lui, l-au ales pentru fetiță este Blu Jerusalema Vacchi.

Italianul are o avere de 400 milioane de euro și o minunată soție, în vârstă de doar 28 de ani. Gianluca Vacchi a devenit viral pe Instagram, unde are peste 18 milioane de urmăritori datorită dansurilor amuzante pe care le postează alături de frumoasa lui soție.

Now I know why I waited so long... Life had a special gift for me... you and our daughter. I have no words to explain the deepest sensation of my entire life and i want to dedicate this moment of joy and incoming new life to the memory of my father and I’m sure, now he is deeply proud of the woman I had the privilege to choose to walk through this beautiful path. Thanks my Queen, our daughter will have the most unbelievable mother of this world. I love you. Ahora sé porque esperé tanto tiempo; la vida tenía para mí un premio especial, tu y nuestra hija. No tengo palabras suficientes para explicar la sensación mas profunda de mi vida y quiero dedicar este momento de profunda alegría y de una nueva vida en camino a la memoria de mi padre y se que ahora el es orgulloso de la mujer que tuve la oportunidad de elegir para este maravilloso camino. Gracias mi Reina, nuestra hija tendrá la madre más increíble de esta tierra. Te amo con todo mi ser. @sharfonseca #gvlifestyle

O postare distribuită de Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) pe

Gianluca, deși e trecut de 53 de ani, are un corp de invidiat pentru că acesta se antrenează zilnic, făcând exerciții de fitness. Energia lui debordantă și dansurile pe care aceștia le fac i-au făcut cunoscuți în întreaga lume.

Mesajul emoționant postat de Gianluca Vacchi

Mesajul pe care acesta l-a adăugat în descrierea fotografiei cu micuța lor este unul emoționant. Gianluca Vacchi spune că este foarte norocos să aibă o asemenea soție și că se simte binecuvântat cu familia pe care o are. El îi multumește frumoasei Sharon pentru fiica pe care i-a dăruit-o, bucurându-se nespus că cele mai importante femei din viața lui sunt sănătoase.

Citește și: Ea este noua iubită a lui Gianluca Vacchi!

Recomandari