Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Soțul lui Pink a ajuns pe patul de spital! Primele declarații ale artistei după ce a fost operat: ”Îl iubesc atât de tare!”

Pink a trecut prin momente dificile atunci când soțul ei a fost supus unei operații chirurgicale, însă aceasta a rămas puternică pentru el, încurajându-l în această perioadă dificilă. 

Soțul lui Pink a ajuns pe patul de spital! Primele declarații ale artistei după ce a fost operat: ”Îl iubesc atât de tare!”

Hepta.ro

Carey Hart, soțul cântăreței Pink, a fost motociclist profesionist și nu este străin de accidente, însă de curând el a trecut prin momente delicate. Acestaa suferit o nouă intervenție chirurgicală la articulația umărului, care a avut succes.

Pink a profitat de această ocazie și și-a încurajat soțul public, printr-o postare pe Instagram.

Pink și fiul ei de trei ani, infectați cu coronavirus! Artista a donat o sumă uriașă luptei împotriva COVID-19: „Un eșec al Guvernului, o parodie absolută!”

”Bărbatul meu iubit. Îl iubesc atât de tare. Operația a fost un succes, iar acum să înceapă vindecarea. #bionicman”, a scris Pink sub poza cu soțul său, Carey Hart, pe patul de spital. Acesta zâmbește, deși operația nu a fost deloc una ușoară. Carey Hart a repostat și el fotografia, mulțumindu-i soției sale.

Soțul lui Pink a postat o fotografie chiar înainte de a intra în operație, dar nu a spus însă și ce accident l-a făcut să ajungă acolo.

Pink Post a înregistrat 386 milioane trimiteri anul trecut, cele mai multe trimiteri din rândul operatorilor privaţi de servicii poştale

Pink și fiul ei, depistați pozitiv cu noul coronavirus

Această încercare vine pentru ei după ce Pink și fiul ei de trei ani au fost infectați cu noul coronavirus, în luna aprilie a acestui an.

”Amândoi au fost foarte bolnavi. Fiul meu a fost cel mai grav dintre ei doi și asta vine să demonteze teoria cum că acest virus afectează numai oamenii în vârstă”, a declarat atunci Carey Hart. Dar chiar dacă Pink și Jameson s-au îmbolnăvit, soțul ei și fiica lor de 8 ani au fost sănătoși.

Recomandari