Căutare Live

Speak și Ștefania, testați pozitiv la Covid, în vacanța din Bali. Ce au transmis cei doi pe internet și cum se simt

Speak și Ștefania au avut parte de o surpriză neplăcută în vacanța din Bali. Cei doi au fost testați pozitiv la Covid și au fost nevoiți să fie carantinați.

Speak și Ștefania, testați pozitiv la Covid, în vacanța din Bali. Ce au transmis cei doi pe internet și cum se simt

Instagram

Speak și Ștefania au fost infectați cu noul coronaviru în vacanța din Bali, care s-a sfârșit în carantină. Cei doi se gândeau că se vor bucura de o vacanță de vis. Deși cu o zi în urmă le-a ieșit testul negativ, următorul test a ieșit pozitiv și au fost nevoiți să se carantineze în hotel.

Speak și Ștefania, infectați cu noul coronavirus. Au fost carantinați în hotel, în Bali

Speak și iubita lui, Ștefania, au vrut să margă într-o vacanță de neuitat în Bali, însă când au ajuns acolo au cosntatat faptul că a existat o eroare de comunicare și au fost nevoiți să stea în carantină în Bali, la hotel.

Citește și: Speak și Ștefania, adevărul despre cum reușesc să aibă o relație fericită. Ce au răspuns când au fost întrebați de gelozie

”De fapt, testul de ieri negativ era pozitiv. A fost o eroare de comunicare din partea hotelului. Am refăcut testul și într-adevăr suntem pozitivi. Nu prezentăm niciun simptom, suntem fresh și energici, mai puțin acum că am aflat vestea. Suntem siguri că datorită vaccinului avem cea mai ușoară formă posibilă”, a scris Speak pe Instagram.

Cei doi s-au filmat pe Instagram, vorbind despre faptul că nu le place deloc vacanța din Bali, însă nici condițiile pe care aceștia le-au plătit cu foarte mulți bani.

Cum a început povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania

Speak și Ștefania trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de luminile reflectoarelor, însă puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut cei doi. Aceștia formează un cuplu de mai bine de 4 ani și surprind de fiecare dată cu aparițiile lor romantice din mediul online.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, am început să vorbim și ne-am dat seama că timpul trece foarte repede interacționând. Ne făcea plăcere să stăm de vorbă unul cu altul. Am fost zgârciți cu detaliile pentru că nu poți ieși public să îți asumi ceva, dacă nu ești sigur de ce ți se întâmplă și că este ceea ce trebuie. Eu sunt mai organizat cu lucrurile astea, și tocmai de aici a venit această zgârcenie'.

Citește și: Cristina Ștefania a dezvăluit dacă are sau nu operații estetice. Iubita lui Speak a spus tot adevărul

Când a fost să fie ceva serios și sigur, atunci am început să facem publice acele detalii pe care toată lumea le aștepta de la noi. Eu nu cred că există dragoste la prima vedere. O dată cu vârsta și cu maturizarea, această expresie, pentru mine, și-a pierdut din valoare.”, a povestit Speak, potrivit viva. ro.

„Ne-am cunoscut înainte de filmările clipului „Libelula”, am început prin a fi dansatoare, apoi relația noastră s-a sudat stând foarte mult împreună. Am realizat că, fiind atât de diferiți ne făcea atât de compatibili. A fost chimie la prima vedere', nu dragoste, relația noastră a început foarte diferit față de cum eram amândoi obișnuiți. Ne-am văzut mai întâi defectele, ca prieteni, apoi atuurile, devenind un cuplu.”, l-a completat Ștefania.

Nicolae Guță, filmat lângă o femeie misterioasă. Cum arată blondina pe care o ține de mână... Dorian Popa, suma de bani pe care a scos-o din buzunar pentru a construi complexul lui rezidențial de lângă București...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x