Antena Căutare

Povestea de dragoste a Amaliei Bellantoni, scorpia de la Chefi la Cuţite! "Mitul meu oricum era: Nu pilot și Nu italian!"

Invitată la "Star Matinal", Amalia Bellantoni, una dintre cele mai controversate apariţii de la Chefi la cuţite, și-a spus povestea de dragoste.

"Buongiorno, Romania! BELLantoni, pentru că sunt BELLA! Și sunt a lui Anton din Sicilia!", așa se prezintă Amalia Bellantoni în platoul emisiunii Star matinal.

Amalia și-a cunsocut soțul în Republica Moldova. S-au întâlnit pe tren,a colo unde el i-a spus că îți dorește să ia o pauză de la viașa zbuciumată pe care a avut-o în București.

Alături de viitorul ei soț se mai afla un băiat. cei doi vorbeau în limba siciliană și se plângeau că le este foame și că ar avea nevoie de apă. Amalia imediat s-a sesizat și le-a oferit din bucatele pe care le avea. Aceasta nu s-a băgat în seamă cu ei pentru că, spune ea, a vrut să evite concretizarea "mitului dintre o blondă româncă și un italian".

Aceasta s-a făcut că nu înțelege ceea i se transmitea, deși cunoștea foarte bine limba lucrând ca stewardesă pentru o companie italiană, însă, în timpul în care s-a duc la toaletă, cei doi au observat o carte pe care o avea Amalia și care era în italiană.

Cei doi i-au atras atenția și ea le-a povestit motivul pentru care a evitat orice conversați cu ei. "Mitul meu oricum era: Nu pilot și Nu italian!", spune Amalia Bellantoni. Acesta a ținut să îi remarce: "Să știi că nu și-ai călcat pe mândria ta pentru că eu nu sunt italian, sunt sicilian!"

Aceasta i-a spus italianului "Ori te măriți cu mine, ori Ceau, Arrivederci!"

Lora a făcut anunţul! Este vorba despre sarcină! Cum se pregăteşte artista să schimbe scutece... Detalii cumplite despre accidentul lui Cornel Galeş! Ce au văzut martorii! Declaraţii dure: "Are capul zdrobit. Nu-...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x