Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

Dezvăluiri şocante despre ultimele zile din viaţa Denisei Răducu. Ce ajunsese să facă pentru interlopi

Dezvăluiri şocante despre ultima perioadă din viaţa Denisei Răducu! Tatăl regretatei artiste mărturiseşte abia acum ce era artista obligată să facă pentru interlopi, deşi asta îi provoca multă suferinţă.

Viața de artist este și frumoasă, dar și grea, iar Denisa Răducu a muncit foarte mult pentru a se număra printre cei mai apreciați artiști. Artista prefera să cânte în alte țări, pentru că nu voia să stea la mesele interlopilor, doar că nu se ținea cont de fiecare dată de dorința ei.

"Ei nu-i plăcea să cânte la asemenea persoane, pentru că era mai mult forțată de către domnul impresar, care se împrumuta la oamenii ăștia de bani și în final el încerca să-i păcălească, adică să nu le mai dea banii înapoi. Și ca să scape din încurcăturile în care intra el, trebuia să scoată Denisa, fiica mea. Deci cu voia ei, făra voia ei, ea trebuia să meargă și să le cânte, să facă ceva ca să-l scape pe nebunul ăsta. Au fost lucruri care nu au ținut de consimțământul ei, deci ea nu era o fată care să se ducă să stea la mila sau să-și piardă ea timpul ei și sănătatea ei", a declarat Emilian, tatăl Denisei pentru Star News.

Pentru mai multe informații, urmăriți video-ul de mai sus.