Live acumObservator 06
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Star News. O vedetă din România, prinsă în furtuna din Halkidiki, Grecia, care a ucis şase oameni: "Nu am dormit toată noaptea"

La un pas de moarte?! Maria Simion a fost prinsă de furtuna care a ucis şase oameni în Grecia! Printre victime sunt și doi români. Haideţi să vedem ce ne-a povestit Maria Simion despre coşmarul prin care a trecut.

A fost la un pas de moarte! Maria Simion a fost prinsă de furtuna care a ucis şase oameni în Grecia! Printre victime sunt și doi români. Vedeta a povestit la Antena Stars despre coşmarul prin care a trecut.

După ce a trăit un adevărat şoc, noaptea trecută, în timpul vijeliei teribile care a avut loc în staţiunea Halkidiki din Grecia, Maria Simion a oferit declaraţii, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

"A venit armata, e stare de asediu. Ideea e că vreau să plec de aici şi nu am cum şi nu mai pot de nervi. Nu putem să plecăm că nu vor să ne dea banii înapoi. Mai aveam de plătit încă patru nopţi, dar eu nu pot să stau într-un hotel în care nu am lumină. Nu e apă nici la toaletă, nu e apă nicăieri. Stătea toată lumea cu lanternele de la telefoane deschise şi cu uşile deschise la cameră, era horror. Toată lumea pleacă. Am mai vorbit cu români de aici din hotel care au plecat şi mai pleacă. S-a golit tot, pleacă pe bandă rulantă. Şi am înţeles că e blocat drumul, pentru că au căzut nişte copaci. Nu am dormit toată noaptea, deci nu mai pot. N-ai semnal la telefon. Nu am avut semnal la telefon, de abia acum am o liniuţă şi internet nu am deloc. Şi în Sithonia şi-n Kassandra e la fel", a spus Maria Simion pentru Antena Stars.

Recomandari