Căutare Live

Ştefan Stan, la psiholog după despărţirea de Andreea Mantea

Ştefan Stan a ajuns pe mâna medicilor! Şi nu orice medic ci un psiholog. Ce a păţit artistul şi cine este vinovat de starea lui de sănătate aflăm, chiar de la el.


Ştefan Stan a ajuns pe mâna medicilor! Şi nu orice medic ci un psiholog. Ce a păţit artistul şi cine este vinovat de starea lui de sănătate aflăm, chiar de la el.

După Andreea Mantea, a venit potopul, cel puţin în viaţa lui Ştefan Stan. Cântăreţul a recunoscut că de ceva vreme merge la psiholog.

"Am un psiholog care să mă ţină pe o linie de plutire. Merg pentru că îmi doresc să am un om cu care să pot să discut.Deci cam de când s-a terminat fosta ta relaţie despre care ştie toată lumea", a explicat Ştefan.

Să fi devenit Ştefan Stan dependent de dragostea Andreei? Care este răspunsul doar el ştie. Cert este că după ce s-a despărţit de apetisanta burlăciţă, Ştefan nu s-a refugiat doar în braţele altor domnişoare, ci şi în cabinetul psihologului.

În plus, trebuie să ne reamintim că relaţia dintre Andreea şi Ştefan a fost plină de suişuri şi coborâşuri. Au fost lacrimi amare, certuri şi o cerere în casătorie, după care a urmat despărţirea, nu nunta. Şi toate aceste lucruri se pare că l-ar fi afectat pe Ştefan.

Andreea Tonciu, pericol public la volan... Anda Adam pare mai îndrăgostită ca niciodată de fotbalistul Cătălin Ţâră...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri