Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Lolrelai, concurenta care și-a arătat sânii la iUmor, dezvăluire cutremurătoare: „Celulele mele dureau, dar m-am dezbrăcat și am zâmbit”

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 8 iUmor a fost frumoasa Ștefania Costache, pe care mulți o știu drept Lolrelai.

Ștefania Costache (Lolrelai) la emisiunea iUmor

Ștefania Costache a dezvăluit în cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars un detaliu extrem de dureros din viața sa.

ȘTEFANIA COSTACHE (LOLRELAI), DEZVĂLUIRE EMOȚIONANTĂ DUPĂ IUMOR

În preajma Paștelui, concurenta care a reușit să ajungă în semifinala emisiunii iUmor și să facă senzație a primit cumplita veste că și-a pierdut mama.

CITEȘTE ȘI: SÂ NI sufocăm de râs! LoLrelai s-a dezbrăcat și de haine și de inhibiții! Dezvăluiri fierbinți din dormitorul lui Bendeac

Totuși, acest lucru nu a oprit-o să urce pe scenă și să facă un spectacol memorabil, ce i-a lăsat mască pe jurați, dar și pe spectatori

Ștefania Costache a dezvăluit cum s-a simțit în acele momente, dar și numeroase alte detalii emoționante, pe care fanii nu le știau:

CITEȘTE ȘI: Imagini interzise cardiacilor!! Ștefania Costache, cu sânii la vedere, pe scena iUmor: „Nu port niciodată sutien, iar asta mă face, uneori, talentată”

„În timp ce toate celulele mele dureau, m-am dezbrăcat și am zâmbit (...) Încep să cred că undeva de acolo de sus ni se dă o anumită putere fără de care nu am putea să ducem (...) A fost o prestație onorabilă într-o situație execrabilă emoțional”, a dezvăluit Ștefania Costache în timpul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars.

Urmărește clipul video de mai sus cu cel mai sincer interviu dat de Ștefania Costache (Lolrelai) de la emisiunea iUmor!

Recomandari