Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Nebunie totală! Ștefania, dansuri provocatoare pe TikTok! Logodnica lui Speak e o adevărată bombă sexy | Video

Ștefania, iubita lui Speak, a încins atmosfera pe TikTok cu dansurile ei provocatoare. Vedeta pare să aibă un corp lipsit de imperfecțiuni, iar fanii nu au fost zgârciți cu complimentele pe care i le-au făcut.

Ștefania

Speak este un norocos. Artistul are o carieră de succes și o parteneră de viață extrem de sexy, astfel că nu este de mirare că-l invidiază toți bărbații. Ștefania știe să se pună în valoare cu fiecare ocazie și face furori ori de câte ori își etalează voluptoasele forme.

@cristinaa.stefaniaa

❤️❤️❤️❤️##foryou ##trending ##fyp ##vibe

♬ Tampa Curhat Beat - TampaCurhat

Ștefania, iubita lui Speak, postează foarte des pe TikTok clipuri video, spre bucuria fanilor, care i-au umplut contul cu complimente.

@cristinaa.stefaniaa

CHALLENGE ACCEPTED 🎉

♬ sunet original - cristinaa.stefaniaa

"Prea norocos e Speak", "Ești idolul meu", "Așa se dansează", "Te ador", "Nu pot exprima în cuvinte cât de mult de ador", "Ești cea mai frumoasă", "Te iubesc", "Prea frumoasă", "Omggg te ador!", sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit artista.

Când nu este la filmări, îl găsești în sala de fitness! Vlad Gherman, într-o formă de zile mari. Actorul și-a etalat mușchii în toată splendoarea | Foto

@cristinaa.stefaniaa

🔥☀️🔥☀️🔥☀️

♬ Wet slowed - htttp.skye

De curând, iubita lui Speak și-a lansat propria afacere, un moment ce a reprezentat, de fapt, un vis devenit realitate.

@cristinaa.stefaniaa

❤️Ta ta ta

♬ Tap In - Saweetie

Ștefania are acum propria colecție de costume de baie, extrem de sexy, pe care le prezintă prin intermediul fotografiilor de pe Instagra

@cristinaa.stefaniaa

Dance bby 🔥##fyp ##vibe ##trend ##trending ##foryou

♬ Laffy taffy Remix flyboyfu vocals produced by Adub - waikiki_fields

Ștefania se numără fără doar și poate printre divele din showbiz-ul românesc. O apariție inedită de fiecare dată și cu un sex-appeal cum rar întâlnești, ”Libelula” lui Speak reușește să bage toți bărbații în boală cu trupul său demn de o zeiță.

Simpaticul Kevin te-a cucerit în filmul „Singur acasă”, dar acum sigur nu-l mai recunoști! Cum arată Macaulay Culkin, la 40 de ani! | Foto

@cristinaa.stefaniaa

🎉##trending ##foryou ##fyp ##vibe ##dancechallenge

♬ original sound - nicoletrimmerr

Deși mama natură a înzestrat-o tare bine, artista s-a lăsat de mai multe ori pe mâinile medicilor esteticieni. A intervenit asupra nasului, sânilor, și-a pus fațete dentare și poartă tot timpul extensii!

Recomandari