Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ștefania, iubita lui Speak, schimbare de look! Puține femei ar accepta o asemenea transformare

Ștefania, iubita lui Speak, și-a uimit din plin fanii atunci când aceasta a dezvăluit ce schimbare neașteptată de look și-a făcut.

Un detaliu ce i-a uimit pe fani a fost schimbarea neașteptată de look pe care a ales să și-o facă Ștefania

Antena 1

Speak și Ștefania formează în prezent unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cei doi se pot lăuda că au fiecare mai bine de un milion de urmăritori pe paginile lor de Instagram.

Fiecare fotografie sau clip video postate de aceștia devin instant virale, adunând mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Ștefania, iubita lui Speak, și-a făcut o schimbare neașteptată de look

Recent, în presa tabloidă a apărut un zvon potrivit căruia cei doi foști concurenți din sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1 s-ar fi despărțit, pe motiv că bruneta nu a mai fost văzută purtând mult îndrăgitul său inel de logodnă.

Totuși, în ultimul vlog făcut de cei doi îndrăgiți artiști, fanii au putut descoperi că relația dintre ei nu s-a schimbat mai deloc și că cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca atunci când au decis să facă marele pas și să se logodească.

citește și: Ce au postat Speak și Ștefania, după ce s-a zvonit că s-au despărțit: „Avem un anunț important”

Speak și Ștefania sunt extrem de ocupați cu numeroasele proiecte pe care le desfășoară, în ciuda pandemiei de coronavirus ce a afectat inclusiv artiștii din țara noastră. Ștefania își promovează în continuare colecțiile de costume de baie ce îi poartă semnătura, și-a luat de curând și permisul de conducere și nu chiulește de la ședințele de fitness.

Pe Speak îl vedem la „Îs geană pi tini” și fanii abia așteaptă să îl urmărească și în noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, în calitate de prezentator!

Un detaliu ce i-a uimit pe fani a fost schimbarea neașteptată de look pe care a ales să și-o facă Ștefania.

citește și: Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” s-a apucat de cântat și fanii au rămas mască! Ce voce are acesta

Frumoasa brunetă cu corp de zeiță a ales să își pună ștrasuri pe dinți, pentru a avea un look cu totul și cu totul ieșit din comun.

Extrem de mândră de schimbare, iubita lui Speak nu ratează vreo ocazie ca să își arate dantura inedită.

Așa cum era de așteptat, fanii nu au ratat ocazia s-o complimenteze și să-i ofere zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Recomandari